Τα χρώματα του φθινοπώρου στο μακιγιάζ


amway-386
Με τα πρωτοβρόχια να έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα φθινοπωρινά ρούχα να έχουν κατακλείσει την ντουλάπα μας, ηAmway και η διεθνώς αναγνωρισμένη make-up artist Itsuki, μας παρουσιάζουν τη νέα συλλογή χρωμάτων Lavish in Cashmere, της σειράς ARTISTRY™ που θα απογειώσει τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις!

Η νέα συλλογή Lavish in Cashmere περιλαμβάνει χρωματικές παλέτες που συνδυάζουν αρμονικά την κλασική ομορφιά με τη διαχρονική λάμψη. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και τα αποτελέσματα πάντα γοητευτικά. Για αυτό αφεθείτε στα φθινοπωρινά χρώματα, δοκιμάστε, παίξτε και δημιουργήστε ξεχωριστά look χρησιμοποιώντας κλασικές, ουδέτερες, ιριδίζουσες αποχρώσεις στα μάτια και ζωηρό χρώμα στα χείλη, πετυχαίνοντας έτσι ρετρό στυλ.
Η συλλογή αποτελείται από μία κασετίνα με τρεις σκιές, ένα ρουζ, και ένα κραγιόν, ενώ διατίθεται σε ψυχρές – Heathered Grey - και θερμές – Coco Brown - αποχρώσεις για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Ta ψυχρά χρώματα ταιριάζουν καλύτερα με τους ιβουάρ ή μπεζ τόνους της επιδερμίδας ενώ οι θερμές αποχρώσεις ταιριάζουν με τους καστανούς και τους χρυσαφί τόνους.
Τα έντονα χείλη σε βαθιά ροδί απόχρωση και τα περίτεχνα τονισμένα μάτια αναδεικνύουν μοναδικά τις βαθυκίτρινες αποχρώσεις και συμπληρώνουν αναρίθμητες εμφανίσεις με εξεζητημένες κάπες & ανωφόρια.
Συμβουλές για μοναδικά φυσικό μακιγιάζ, από την makeup artist Itsuki 
MATIA
Απλώστε το μολύβι ARTISTRY Noir Eye Define κατά μήκος της πάνω γραμμής του βλεφάρου και σβήστε απαλά.
Με μέτριου πάχους πινέλο εφαρμόστε τη σκιά Stone Grey κατά μήκος του άνω βλεφάρου, απλώνοντας ομοιόμορφα σε ολόκληρη την πτυχή.
Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για γωνίες, εφαρμόστε τη σκιά Dark Grey κατά μήκος της γραμμής των βλεφάρων για να τονίσετε τα μάτια.
Εφαρμόστε τη σκιά Pink Shimmer στο πάνω τμήμα του βλεφάρου και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με τη μάσκαρα ARTISTRY TOTAL Mascara στις επάνω βλεφαρίδες, ξεκινώντας κοντά στις ρίζες για καλύτερο αποτέλεσμα.
ΠΡΟΣΩΠΟ 
Απλώστε ομοιόμορφα την απόχρωση ρουζ Soft Rose στα ζυγωματικά.
ΧΕΙΛΗ 
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ απλώνοντας το κραγιόν Pomegranate στα χείλη.

ΜΑΤΙΑ 
Με μέτριου πάχους πινέλο εφαρμόστε τη σκιά ματιών Taupe στην πτυχή του βλεφάρου για να δημιουργήσετε ένα φυσικό περίγραμμα, ενώ τραβήξτε απαλά μια γραμμή στο κάτω βλέφαρο.
Χρησιμοποιώντας ένα γωνιώδες πινέλο , τονίστε τις εξωτερικές γωνίες των ματιών με τη σκιά ματιών Copper Brown.
Με ένα στεγνό πινέλο εφαρμόστε τη σκιά ματιών White Shimmer στο βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία του ματιού και τονίστε ελαφρά τα ζυγωματικά.
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ ματιών με την ARTISTRY TOTAL Mascara στις επάνω βλεφαρίδες, εφαρμόζοντάς τη κοντά στις ρίζες για καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΩΠΟ

Εφαρμόστε το ρουζ Soft Pink στα ζυγωματικά, δίνοντας περισσότερη έμφαση στο κέντρο για να δώσετε μία υγιή λάμψη στο πρόσωπο.
ΧΕΙΛΗ
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ απλώνοντας το κραγιόν Pinky Beige στα χείλη με τις άκρες των δαχτύλων σας για φυσικό αποτέλεσμα.
Tα έντονα τονισμένα μάτια και η διακριτική απόχρωση των χειλιών ταιριάζουν υπέροχα με τη διαχρονική κομψότητα των απαλών χρωμάτων και την πολυτέλεια των μάλλινων πουλόβερ με χοντρή πλέξη.

Read More

Λευκαντική μάσκα για το πρόσωπο



woman-face-mask-386
Ακολουθήστε τη φυσική συνταγή μας για λεύκανση του προσώπου, ανακατεύετε:
- 2-3 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. σούπας αλεύρι
- 1 κουτ. γλυκού μέλι
- Χυμό από μισό λεμόνι
Αφού τα αναμείξετε καλά, τα απλώνετε στο πρόσωπό σας για 20-30 λεπτά. Το αφαιρείτε με χλιαρό χαμομήλι.

Read More

Κέικ λεμόνι


lemon-cake-386
Υλικά για 6-8 άτομα
225 γρ. βούτυρο
225 γρ. άχνη ζάχαρη
4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
200 γρ. αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
50 γρ. αλεσμένα αμύγδαλα
Ξύσμα από 3 λεμόνια (κρατήστε 1/2 κουταλάκι του γλυκού για το γλάσο)
Χυμός από 2 λεμόνια
ζάχαρη άχνη αρκετή για το γλάσο
Ετοιμασία
Ζεσταίνουμε τον φούρνο και αλείφουμε μια φόρμα για κέικ με βούτυρο.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το βούτυρο τη ζάχαρη άχνη και το ξύσμα λεμονιού και τα χτυπάμε με το μίξερ.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και το χυμό λεμονιού χτυπώντας τα όλα μαζί. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με ένα μεγάλο κουτάλι. Στο τέλος προσθέτουμε τα αμύγδαλα.
Τοποθετούμε την ζύμη στο βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε για μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά.
Μέχρι να ψηθεί το κέικ ετοιμάζουμε το γλάσο, ανακατεύοντας το υπόλοιπο του χυμού λεμονιού με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφρώς υγρό αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο ξύσμα λεμονιού.
Όταν κρυώσει το κέικ και το βγάλουμε από την φόρμα το περιχύνουμε με το γλάσο λεμονιού.

Read More
 

©2009Woman's Touch | by TNB