Ρούχα που κρύβουν την κοιλιά

Προσέχοντας τις ενδυματολογικές μας επιλογές και επιλέγοντας τα σωστά ρούχα, μπορούμε να κρύψουμε την κοιλιά, κερδίζοντας εμφανισιακούς «πόντους». Δείτε ποια είναι τα ιδανικά ρούχα για το σκοπό αυτό…

Τα τοπ: Μπλούζες σε γραμμή αμπίρ, μεταξωτά τουνίκ και σχετικά φαρδιά τοπ θα κρύψουν επαρκώς τα περιττά κιλά και την κοιλία. Φυσικά, όσο αφορά τα τελευταία πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε να μη δείχνουν άκομψα ειδικά σε περίπτωση που θα πέφτουν υπερβολικά φαρδιά και αυτό θα φαίνεται.

Το παντελόνι
: Εάν κινηθούμε στη λογική του φαρδιού τοπ, το παντελόνι πρέπει να είναι σχετικά στενό ώστε να εξισορροπείται το συνολικό look. Ιδανική επιλογή τα cigarettes παντελόνια που μπορεί να είναι τόσο τζιν όσο και υφασμάτινα.

Φούστα και φόρεμα: Οι ψηλόμεσες φούστες προσφέρουν «καμουφλάζ» της κοιλιάς και εντείνουν την αίσθηση της λεπτής μέσης. Έπειτα, φορέματα σε γραμμή αμπίρ θα τονίσουν το μπούστο και θα κρύψουν κιλά.

Τα αξεσουάρ: Αναφορικά με τα αξεσουάρ πρέπει να ξεχάσουμε τη ζώνη. Και αυτό γιατί όχι μόνο δεν αφαιρούν κιλά, αλλά τονίζουν την περιοχή της κοιλίας που θέλουμε να κρύψουμε. Αν πάλι θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να φορεθεί ζώνη, καλύτερα να επιλέξουμε μια λεπτή.
Από κει και πέρα, αν θεωρούμε πως δυνατό σημείο είναι τα πόδια μας, μπορούμε να τα τονίσουμε φορώντας λχ. τακούνια.

Read More

Ανταύγειες με..χαμομήλι


antaugies-386

Μην επιβαρύνετε συνεχώς τα μαλλιά σας με άσκοπες βαφές, αφού μπορείτε να τους δώσετε μια φυσική λαμπερή απόχρωση. Οι βαφές ξηραίνουν και θαμπώνουν τα μαλλιά.
Με το χαμομήλι θα επιτύχετε και τόνωση, αλλά και φυσικό «άνοιγμα» στα μαλλιά σας. Απλώνοντας στα μαλλιά σας χαμομήλι και αφού καθίσετε για λίγη ώρα στον ήλιο, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν μόνα τους πιο ανοιχτό, χρυσαφένιο χρώμα.
Χωρίς να ξοδευτείτε αλλά και χωρίς να φορτώσετε τα μαλλιά σας με χημικές ουσίες, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δύναμη του χαμομηλιού, το οποίο όχι μόνο είναι απόλυτα φιλικό προς το τριχωτό της κεφαλής σας, αλλά οι ευεργετικές του ιδιότητες θα τονώσουν και θα δυναμώσουν τα μαλλιά σας.
Επομένως μπορείτε να ξανθύνετε σταδιακά τα μαλλιά σας με τη χρήση χαμομηλιού και με ελάχιστη έκθεση των μαλλιών σας στον ήλιο.

Read More

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια


Spaghetti-Meatballs-386

Υλικά για 4 άτομα
3 φέτες ψωμί, χωρίς κόρα
1/2 φλιτζ. γάλα
4 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
2 κουταλάκια κομμένο θυμάρι
2 κουταλιές τριμμένο κόλιαντρο
από 375 γρ., χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά
2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα, συν επιπλέον, για σερβίρισμα
1/2 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας, κομμένα
2 κουταλιές ντοματοπελτέ
βρασμένα σπαγγέτι, για σερβίρισμα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε τις φέτες ψωμιού σε ρηχό μπολ, προσθέτετε το γάλα και τις αφήνετε 5 λεπτά. Τις τρίβετε σε μεγάλα κομμάτια.
Ζεσταίνετε το μισό λάδι σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι και 1 κουταλιά κόλιαντρο για 6-8 λεπτά, ή ώσπου να μαλακώσει το κρεμμύδι. Αποσύρετε το μείγμα από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει.
Αναμειγνύετε το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κιμά, το ψωμί, το μείγμα κρεμμυδιού, την παρμεζάνα και αλατοπίπερο, και τα ζυμώνετε με τα χέρια ώσπου να αναμειχθούν καλά. Μουσκεύετε ελαφρώς τα χέρια σας και πλάθετε με το μείγμα 24 κεφτεδάκια.
Ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι σε μεγάλο τηγάνι και ρίχνετε τα κεφτεδάκια. Τα τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά, ή ώσπου να πάρουν χρώμα απ' όλες τις πλευρές. Αν το τηγάνι είναι μικρό, τηγανίζετε τα κεφτεδάκια λίγα λίγα.
Στη συνέχεια προσθέτετε το υπόλοιπο κόλιαντρο και μαγειρεύετε τα κεφτεδάκια για 1 λεπτό περίπου, ή ώσπου να μοσχομυρίσουν. Ρίχνετε στο τηγάνι το κρασί και αφήνετε τα κεφτεδάκια να βράσουν για 2 λεπτά, ή ώσπου να μειωθούν τα υγρά κατά το ήμισυ.
Προσθέτετε τα ντοματάκια, τον ντοματοπελτέ και λίγο πιπέρι, και συνεχίζετε το μαγείρεμα. Σκεπάζετε το τηγάνι και μαγειρεύετε για 20 λεπτά, ή ώσπου να ετοιμαστούν τα κεφτεδάκια και να δέσει η σάλτσα. Τα σερβίρετε με σπαγγέτι, πασπαλισμένα με παρμεζάνα.

Read More

Σοκολατένιο fudge


sokolatenio-fudge-386

Υλικά
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα(περίπου 400ml)
150γρ. κουβερτούρα (53-55% κακάο)
150γρ. λευκή κουβερτούρα
10 μπισκότα oreo σπασμένα σε κομματάκια ( να μην γίνουν σκόνη)
2κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι 20*20εκ (ή στρογγυλό διαμέτρου 20εκ) και να φτάνει και στα τοιχώματα.
Τεμαχίζουμε τις κουβερτούρες κι έχουμε βγάλει και το βούτυρο εκτός ψυγείου.
Σε μπαιν-μαρί βάζουμε αρχικά την τεμαχισμένη λευκή κουβερτούρα, το μισό κουτάκι ζαχαρούχο και τις δύο κουταλιές βούτυρο. Η ένταση της εστίας να είναι μέτρια γιατί δεν θέλουμε να κάψει το νερό πολύ και να βγαίνουν πολύ καυτοί υδρατμοί, γιατί η λευκή σοκολάτα είναι ευαίσθητη.
Ανακατεύουμε συνεχώς και όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα το βγάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, ανακατεύουμε να πάνε παντού και το ρίχνουμε το ταψάκι. Βάζουμε ψυγείο να σταθεροποιηθεί λίγο.
Στη συνέχεια πάλι σε μπαιν-μαρί λιώνουμε την μαύρη κουβερτούρα με το υπόλοιπο ζαχαρούχο και αφού ομογενοποιηθεί, βγάζουμε από το ψυγείο το ταψάκι και ρίχνουμε αυτό το μείγμα και ξαναβάζουμε ψυγείο.
Χρειάζεται σίγουρα πάνω από 3-4ώρες να σταθεροποιηθεί. Αλλά και πάλι το μείγμα της λευκής σοκολάτας δε θα είναι εντελώς σφιχτό (βέβαια θα είναι πάρα πολύ νόστιμο, οπότε το παραβλέπουμε!). Μπορείτε να το αφήσετε και ένα βράδυ στο ψυγείο. Μετά το κόβουμε με μεγάλο μαχαίρι σε μπουκίτσες (πάλι μπορεί εδώ να δούμε ότι αρχίζει και κολλάει η λευκή λίγο στο μαχαίρι, οπότε το σκουπίζουμε μετά από κάθε κόψιμο και συνεχίζουμε) και τα ακουμπάμε πάλι σε λαδόκολλα και τα διατηρούμε στο ψυγείο.

 sugarbuzz.gr

Read More
 

©2009Woman's Touch | by TNB