Μάσκα προσώπου από βερίκοκο


apricot-386

Μια εύκολη και πολύ απλή μάσκα για το πρόσωπό σας από βερίκοκο, το οποίο με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες προλαμβάνουν την φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνουν την διαδικασία της γήρανσης.
Παίρνετε μερικά γινωμένα βερίκοκα και τα ρίχνετε μέσα σε νερό για να φουσκώσουν και να λειώσουν. Στη συνέχεια αφού τα πολτοποιήσουμε είμαστε έτοιμες να εφαρμόσουμε την μάσκα στο πρόσωπο.
Αφήνουμε την μάσκα για μερικά λεπτά και την ξεπλένουμε με άφθονο νερό.
Αμέσως μετά τοποθετούμε την ενυδατική μας κρέμα.

Read More

Σορμπέ βερίκοκου


apricot-sorbet-386

Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 ,5 κιλό βερίκοκα καθαρισμένα
250 γραμμάρια νερό
200 γραμμάρια ζάχαρη
Χυμό απο 1/2 λεμόνι
1 ασπράδι αυγόυ χτυπημένο
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και το βράζουμε για πέντε περίπου λεπτά μέχρι να λειώσει η ζάχαρη. Στη συνέχεια πολτοποιούμε τα βερίκοκα με το μπλέντερ.
Όταν ετοιμαστεί το σιρόπι και κρυώσει ρίχνουμε μέσα τα λειωμένα βερίκοκα και το καλά χτυπημένο ασπράδι αυγού, αφού ανακατέψουμε καλά το βάζουμε στην παγωτομηχανή και το δουλεύουμε για 30 λεπτά περίπου μέχρι να παγώσει καλά και τοποθετούμε στη κατάψυξη για 2 ώρες.
Εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη για 2 ώρες, το ανακατεύουμε ξανά και το βάζουμε στην κατάψυξη για άλλες έξι ώρες.

Read More

Peeling για το σώμα με φράουλες


scrub-sugar-386

Απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας σου με φράουλες και βοήθησε την επιδερμίδα σου να απορροφήσει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες από αυτές μιας και οι φράουλες χαρακτηρίζονται από αντιγηραντική προστασία.
Θα χρειαστείς: 8-10 φράουλες, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και 3 κουταλιές ζάχαρη.
Ανακάτευσε όλα τα υλικά πολύ καλά και άπλωσε το σε όλο το σώμα σου τρίβοντας κυκλικά από κάτω προς τα πάνω.
Το παρακάτω scrub μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για το πρόσωπό σου.

Read More
 

©2009Woman's Touch | by TNB