Συμβουλές για υγιή νύχια



Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για δυνατά, υγιή και λαμπερά νύχια:

- Για ενυδατωμένα νύχια, τρίψτε λίγη βαζελίνη κάνοντας κυκλικές κινήσεις στα νύχια και το γύρω δέρμα σας κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο ή όποτε τα νιώθετε αφυδατωμένα.

- Στεγνώστε καλά τα χέρια σας (για τουλάχιστον 2 λεπτά) μετά το πλύσιμο των πιάτων ή τα δάχτυλα των ποδιών σας μετά το ντους. Η υγρασία μπορεί να προκαλέσει μυκητιάσεις.

- Αερίζετε πάντα τις μπότες και τα αθλητικά σας πριν τα ξαναφορέσετε διότι τα ιδρωμένα παπούτσια μπορεί να οδηγήσουν σε μυκητιάσεις.

- Φοράτε 100% βαμβακερές κάλτσες αφού απορροφούν την υγρασία.

- Προσθέστε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο γάλα και αυγά καθώς είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, βασικός παράγοντας για την υγεία των νυχιών.

- Κάντε μασάζ στα νύχια σας. Η πίεση στα νύχια οδηγεί σε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο συγκεκριμένο σημείο κάνοντάς τα πιο δυνατά και λαμπερά.

Read More

Μακιγιάζ σε χρυσές αποχρώσεις



Το χρυσό είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το εορταστικό μακιγιάζ σας ενώ πηγαίνει σε όλες τις επιδερμίδες. Είναι η τελική πινελιά που μπορεί να σας δώσει την έξτρα λάμψη που επιθυμείτε. Προσοχή όμως, αν το παρακάνετε θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα...

Χρυσό Make Up για τα μάτια
Δώστε στα μάτια σας λαμπερή εμφάνιση με τη βοήθεια του χρυσού.
Εφαρμόστε χρυσή σκιά ματιών ενώ μπορείτε να εφαρμόσετε ελάχιστη κάτω από την εξωτερική γωνία του φρυδιού. Ολοκληρώστε το αποτέλεσμα με μαύρη μάσκαρα.

Χρυσό Make Up για τα μάγουλα
Εφαρμόστε το ρουζ στα μάγουλα σας και στη συνέχεια προσθέστε λίγη χρυσόσκονη στα μάγουλα σας κοντά στα αυτιά σας.

Χρυσό Make Up για τα χείλη
Φορέστε μια πιο σκούρα απόχρωση κραγιόν και στη συνέχεια εφαρμόστε χρυσό lip gloss στα χείλη σας.
Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο έναν από τους 3 παραπάνω τρόπους διότι διαφορετικά θα έχετε ένα υπερβολικό αποτέλεσμα.

Read More
 

©2009Woman's Touch | by TNB