Πάστα φλώρα


pasta-flora-386
Υλικά
3/4 φλ. τσ. βούτυρο σε κομματάκια (σε θερμοκρασία δωματίου)
2 3/4 φλ. τσ. αλεύρι
1/3 φλ. τσ. κονιάκ
3 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 κρόκο αβγού
1 κουτ. τσ. μπέικιν πάουντερ
2 1/2 φλ. τζ. μαρμελάδα βερίκοκο, διαλυμένη με 1/3 φλιτζ. τσ. νερό
Εκτέλεση
Σ' ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και προσθέτετε το βούτυρο, τον κρόκο, τη ζάχαρη και το κονιάκ. Δουλεύετε τα υλικά μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή και τη χωρίζετε σε δύο κομμάτια.
Ανοίγετε το ένα κομμάτι ζύμης σε στρογγυλό φύλλο και το στρώνετε σε βουτυρωμένο ταψί. Το καλύπτετε με τη διαλυμένη μαρμελάδα. Πλάθετε με το άλλο κομμάτι ζύμης κορδόνια, τα οποία τοποθετείτε πάνω στη μαρμελάδα, οριζόντια και κάθετα.
Αλείφετε τα κορδόνια με ασπράδι ή νερό, για να κολλήσουν μεταξύ τους. Ψήνετε τη πάστα φλώρα στους 200 βαθμούς, για περίπου 40'. Τη σερβίρετε κρύα.

Read More

Κέικ καρότο


alt200 γρ. Βιτάμ Soft
300 γρ. ζάχαρη
4 μέτρια αυγά, χτυπημένα
2 κουταλάκια κανέλα τριμμένη
½ κουταλάκι γαρύφαλλο τριμμένο
250 γρ. καρότα τριμμένα
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 ½ κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
Για γαρνιτούρα:
Ζάχαρη άχνη, καραμελωμένη φλούδα πορτοκαλιού σε λωρίδες, καρύδια ή φουντούκια ψιλοκομμένα.
1. Χτυπάτε το Βιτάμ ώσπου να αφρατέψει. Προσθέτετε τη ζάχαρη συνεχίζοντας το χτύπημα ώσπου το μείγμα να ασπρίσει. Ρίχνετε τα αυγά, τα μπαχαρικά, το αλάτι, τα καρότα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύετε.
2. Προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ στο μείγμα και ανακατεύετε. Αλείφετε με Βιτάμ μια φόρμα με σούστα 23 εκ. και την στρώνετε με λαδόκολλα. Αλείφετε με Βιτάμ και τη λαδόκολλα.
3. Απλώνετε το μείγμα του κέικ στη φόρμα. Το ψήνετε για 1 ώρα περίπου σε φούρνο προθερμασμένο στους 180οC (ή ώσπου να βγαίνει καθαρή η μύτη του μαχαιριού όταν βυθίζεται στο κέντρο του κέικ).
4. Ξεφορμάρετε το κέικ, πασπαλίζετε αν θέλετε με ζάχαρη άχνη και γαρνίρετε με τη φλούδα πορτοκαλιού και τους ξηρούς καρπούς.

Read More

Μόδα και στο..σαλόνι σας!


Εάν είσαστε φανατική λάτρης της μόδας και σας αρέσει να ακολουθείτε τις trendy τάσεις της, σας προτείνουμε να μεταφέρετε αυτό το κλίμα και στη διακόσμηση του σπιτιού σας, δίνοντας έτσι στους εσωτερικούς χώρους μια ουσιαστική και "in fashion" ανανέωση.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, αρχίζοντας αυτήν την διαδικασία, είναι να ρίξετε μια ματιά στα τελευταία περιοδικά μόδας και να αποφασίσετε τι σας αρέσει πιο πολύ και τι είναι αυτό που θα σας ευχαριστούσε να το βλέπετε διαρκώς. Στα καταστήματα με είδη σπιτιού, θα βρείτε εύχρηστες και οικονομικές λύσεις που μπορούν να δώσουν στο χώρο που ζείτε μία ανανεωμένη αίσθηση η οποία εύκολα θα μπορεί να αλλάξει αν επιλέξετε ένα άλλο σχέδιο ή κάποιο άλλο θέμα διακόσμησης.
Ακολουθώντας λοιπόν τις φετινές φθινοπωρινές τάσεις της μόδας, σας παρουσιάζουμε κάποιες όμορφες προτάσεις, για το πως θα τις προσαρμόσετε στο σπίτι σας.


Βελούδο
Το βελούδο είναι μια κυρίαρχη τάση για την σεζόν που έρχεται, με κύριο εμπνευστή τον Oscar de la Renta. Ένας εύκολος τρόπος λοιπόν για να δώσετε στο καθιστικό σας την αίσθηση της πολυτέλειας που χαρακτηρίσει αυτό το υλικό, είναι να αγοράσετε για τους καναπέδες σας ζεστά βελούδινα καλύμματα καθώς και βελούδινα μαξιλάρια για τις καρέκλες σας.
Μια άλλη επιλογή θα μπορούσαν να είναι βελούδινα ριντό, που θα ανανεώσουν τις παλιές σας κουρτίνες και θα δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας.


Καρό
Τα καρό που κυριάχησαν στη συλλογή του οίκου Burberry Prorsum, είναι μια πολύ όμορφη λύση, για να ανανεώσετε τα μονόχρωμα έπιπλα του σπιτιού σας. Χρειάζεται βέβαια προσοχή στην επιλογή των χρωμάτων που θα κάνετε. Οι αντιθέσεις πάντα έχουν ενδιαφέρον και χαρίζουν μια ξεχωριστή ζωντάνια στο χώρο. Προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε, γιατί το αποτέλεσμα μπορεί σύντομα να σας κουράσει. Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μεγάλες καρό μαξιλάρες, καθώς επίσης και καρό ριχτάρια, που θα δώσουν μια νέα ζωντάνια στο χώρο σας.


Κόκκινο
Το κόκκινο χρώμα φαίνεται ότι έχει την τιμητική του στον κόσμο της μόδας γι' αυτό το φθινόπωρο.  Πως θα μπορούσε λοιπόν να λείψει από το σπίτι μας. Είναι μια απόχρωση που δίνει ζεστασιά και ζωντάνια στους εσωτερικούς χώρους. Μια κόκκινη επιτραπέζια λάμπα στο βοηθητικό τραπέζι του σαλονιού σας ή κάποιες κόκκινες κορνίζες που θα αντικαταστήσουν τις παλιές σας κορνίζες με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, είναι κάποιες πινελιές, που θα δώσουν μια νέα νότα στο σαλόνι σας.


Αταίριαστα μοτίβα

Αυτή μπορεί να είναι η πιο τολμηρή από όλες τις φετινές τάσεις, αλλά μπορεί επίσης να είναι και πιο εύκολη στην υλοποίησή της. Πάρτε κάποιες βασικές ιδέες από την φθινόπωρινή συλλογή του οίκου Proenza Schouler και μην ανησυχείτε καθόλου, για το αν οι ρίγες στο μαξιλάρι που βλέπετε στο κατάστημα, ταιριάζουν με ρίγες στον καναπέ σας. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερα να μην ταιριάζουν! Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που είχατε το μάτι εδώ και καιρό.
Έντονο μπλε
Εάν θέλετε να διατηρήσετε τις αναμνήσεις της ηλιόλουστης παραλίας κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, ακολουθείστε την έμπνευση από την κολλεξιόν του Zac Posen.
Το μπλε είναι ένα χρώμα που δίνει στο χώρο το συναίσθημα της χαλάρωσης.
Χρησιμοποιήστε το λοιπόν άφοβα, σε διάφορες παραλλαγές.
 

Read More

Σαλάτα με κεφτεδάκια


salad-meat-balls-386
Υλικά για 2 άτομα
300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο χωρίς την κόρα
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
 ½ σκελίδα σκόρδο τριμμένο
λίγο κύμινο κοπανισμένο
1 σφηνάκι ούζο
4 κουτ. της σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο
1 αβγό, αλάτι, πιπέρι
αλεύρι για το τηγάνισμα
λάδι για το τηγάνισμα
Για τη σαλάτα
• 1 ματσάκι ρόκα
• 100 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε μπαστουνάκια
• 2-3 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες με ψαλίδι
• ελαιόλαδο, λίγο ξίδι βαλσαμικό
Ετοιμασία 
Μουλιάζετε το ψωμί σε λίγο νερό και μετά το στύβετε καλά και το βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτετε τον κιμά, το κύμινο, το τριμμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το αβγό, το ούζο και το αλατοπίπερο και ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να ανακατευθούν καλά.
Πλάθετε μικρά κεφτεδάκια και ζεσταίνετε λάδι στο τηγάνι. Βάζετε σε ένα πιάτο λίγο αλεύρι και αλευρώνεται τα κεφτεδάκια. Τα τινάζετε και τα τηγανίζετε στο καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Βγάζετε τα κεφτεδάκια σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν και ετοιμάζετε τη σαλάτα.
Πλένετε και στεγνώνετε τη ρόκα, αφαιρείτε τα κοτσάνια της και τη χοντροκόβετε σε πιατέλα. Τοποθετούμε από πάνω τις λιαστές ντομάτες και τα μπαστουνάκια της κεφαλογραβιέρας και ρίχνουμε με λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξίδι βαλσαμικό.
Τοποθετείτε τα κεφτεδάκια πάνω στη σαλάτα και σερβίρετε αμέσως.

Read More

Ψαρονέφρι με πορτοκάλι


psaronefri-386
Υλικά
4 ψαρονέφρια
3 πορτοκάλια
1 κρεμμύδι ξερό
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/2 φλιτζάνι έτοιμη σάλτσα teriyaki
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε τα ψαρονέφρια σε φέτες, καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Πέρνετε τον χυμό από το ένα πορτοκάλι, καθαρίζετε και ψιλοκόβετε την ψίχα από τα άλλα δύο. Σοτάρετε το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτετε τα κομμάτια κρέατος και συνεχίζετε να τα σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τη σάλτσα teriyaki, το χυμό και την ψίχα των πορτοκαλιών και αλατοπιπερώνετε. Συνεχίζετε να μαγειρεύετε για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Read More

Φυσικό ντεμακιγιάζ ματιών


demakigiaz-386
Ψάχνετε έναν φυσικό τρόπο να καθαρίζετε το πρόσωπό σας και ειδικά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών; Μια απλή λύση είναι να προσθέσετε, σε μια ροδέλα από βαμβάκι, χλιαρό νερό και λίγο ελαιόλαδο.

Read More

Μους με Philadelphia,μπισκότο και ελληνικό καφέ


mous_386
Υλικά 
• 250 γρ κρέμα γάλακτος
• 250 γρ φρέσκο τυρί κρέμα Philadelphia
• 8 κουτ. ζάχαρη
• 4-5 κουτ. ελληνικό καφέ (για 4 άτομα)
• μπισκότα

Προετοιμασία
Μαλακώνουμε το Philadelphia με κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε μπρίκι τον ελληνικό καφέ με τη ζάχαρη. Μουσκεύουμε τα μπισκότα. Σε ένα ποτήρι τοποθετούμε τα μπισκότα και σκεπάζουμε με το μους του Philadelphia. Περιχύνουμε λίγο ελληνικό καφέ από πάνω.

Read More

Ταλιατέλες με κουκουνάρι και λιαστή ντομάτα


taliateles-386
Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες
12-15 λιαστές ντομάτες σε λάδι
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
1 κρεμμύδι ξερό
2 κουτ. γλυκού βασιλικό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα μακαρόνια ώστε να γίνουν al dente (όχι λαπαδιασμένα). Στραγγίζετε τις λιαστές ντομάτες από το λάδι τους και τις κόβετε. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα ψήνετε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και στη συνέχεια προσθέτετε τον βασιλικό, τις ντομάτες και τα βρασμένα ζυμαρικά. Ρίχνετε το κουκουνάρι, και σερβίρετε.

Read More

Τα οφέλη των μπαχαρικών



Ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή, δίχως τηγανητά, πολλά λίπη, σος και αλάτι, είναι πως το φαγητό τους συχνά μοιάζει άνοστο και βαρετό.
Η λύση – σύμφωνα με τον κλινικό διαιτολόγο-βιολόγο Χάρη Δημοσθενόπουλο, προϊστάμενο του Διαιτολογικού Τμήματος στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο της Αθήνας – είναι τα μπαχαρικά και τα φυσικά μυρωδικά, που όχι μόνο προσθέτουν άρωμα και ιδιαίτερη γεύση στο φαγητό, αλλά ωφελούν την υγεία γιατί είναι εξαιρετικά χρήσιμα στην άμυνα του οργανισμού απέναντι σε πολλές ασθένειες, ενώ παράλληλα είναι γεμάτα με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.


Ρίγανη: Ένα κλασσικό μυρωδικό, αφού την προσθέτουμε είτε σε κύρια πιάτα (π.χ. με κρέας, στις πατάτες), είτε σε σαλάτες.
Περιέχει μια σειρά από αντιοξειδωτικά συστατικά όπως είναι η θυμόλη και το ροσμαρινικό οξύ, που της προσδίδουν αντιβακτηριακή και αντιοξειδωτική δράση (ισχυρότερη ακόμα και από το πορτοκάλι).

Βασιλικός: Έχει έντονο άρωμα και γεύση. Τα τελευταία χρόνια μάθαμε να το χρησιμοποιούμε και στη μαγειρική μας, φτιάχνοντας την κλασσική σάλτσα «πέστο» που ταιριάζει όχι μόνο με ζυμαρικά, αλλά και με παντζάρια, σουβλάκια, ακόμα και με ψάρι. Είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά συστατικά όπως τα βιοφλαβονοειδή και σε ειδικά οξέα όπως τα βολατιλικά, που του προσδίδουν έντονη αντιμικροβιακήκαι αντιφλεγμονώδη δράση.

Δεντρολίβανο: Επίσης τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να το προσθέτουμε συστηματικά στη μαγειρική μας, ιδιαίτερα στο κρέας, αλλά και σε σούπες ή σε πιάτα με ψάρι. Είναι καλή πηγή φυτικών ινών, φυτικού σιδήρου, ασβεστίου και βιταμίνης Β6. Βοηθάει στη διαδικασία της πέψης, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Περιέχει ένα οξύ (καρνοσικό οξύ) που σχετίζεται με προστασία του εγκεφάλου από τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, οι οποίες προκαλούν βλάβες στα κύτταρα.

Κόλιαδρος: Από την κινέζικη και τη μεξικάνικη κουζίνα έχει πλέον έρθει και στη δική μας, αν και ακόμα δεν το χρησιμοποιούμε συχνά. Συνδυάζεται σε μίγματα με κάρυ, σκόρδο και τζίντζερ. Δίνει πλούσιο άρωμα σε πολλά πιάτα με κοτόπουλο, χοιρινό ή λαχανικά. Τα πολύτιμα συστατικά του έχουν συνδεθεί με την πιθανή αγχολυτική του δράση, ενώ μία από τις ουσίες του, η δοδεσενάλη, ασκεί ισχυρή φυσική αντιμικροβιακή δράση.

Φασκόμηλο: Δίνει απαλό άρωμα σε κρέας, κοτόπουλο και σούπες.
Είναι πηγή σιδήρου, καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου, σιδήρου, αλλά και βιταμίνης C, νιασίνης, βιταμίνης Β6, φολικού οξέος, βήτα καροτίνης και φυτοστερολών.
Περιέχει ακόμα ουσίες όπως έλαια (θυϊόνη), ταννίνες, φλαβονοειδή και φαινολικά οξέα, που έχουν αντισηπτική και τονωτική δράση και βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία.

Θυμάρι: Το θυμάρι προστίθεται σε λιπαρά κρέατα με έντονη μυρωδιά (π.χ. αρνί και κατσίκι), αλλά και σε χοιρινό και κοτόπουλο, ακόμα και σε σάλτσες, σούπες, λαχανικά και ζυμαρικά. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, κυρίως φαινόλες.
Επειδή ανακουφίζει από τον βήχα και το συνάχι, χρησιμοποιείται και σε καραμέλες.
Περιέχει μια ουσία που ονομάζεται θυμόλη και έχει αντισηπτική δράση ενάντια σε παράσιτα του εντέρου.

Κουρκουμάς: Το χαρακτηριστικό κίτρινο μπαχαρικό, που εκτός από άρωμα, δίνει και χαρακτηριστική εικόνα και χρώμα στα πιάτα που το προσθέτουμε. Διαδεδομένο σε φαγητά της Ανατολής, αλλά και στη δική μας κουζίνα, κυρίως σε γλυκά και κρέατα. Περιέχει την ουσία κουρκουμίνη – μια φυσική χρωστική ουσία που χρησιμοποιείται στην παρασκευή της σκόνης κάρυ. Ο κουρκουμάς εμπεριέχει ένα μίγμα ισχυρών αντιοξειδωτικών ουσιών – φαινολικές ενώσεις που έχουν αντιοξειδωτικές δράσεις και προστατεύουν από ασθένειες. Δρα επίσης καταπραϋντικά στον πόνο και ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση.

Κανέλα: Δημοφιλής στην ανατολίτικη κουζίνα, αλλά και στη δική μας. Προστίθεται κυρίως σε γλυκά και σε πιάτα που έχουν ντομάτα για να μειώσει την οξύτητα της γεύσης της. Παρουσιάζει αντιπαρασιτική, αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή δράση. Τα τελευταία χρόνια πολλές έρευνες τη συσχέτισαν με την καλύτερη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης (σακχάρου) στα άτομα με διαβήτη. Είναι πλούσια πηγή μαγγανίου και σιδήρου, ενώ περιέχει την ουσία σιναλμαδεΰδη, που της προσδίδει αντιπηκτικές ιδιότητες.

Πιπέρι: το πιπέρι μαζί με το αλάτι είναι σίγουρα από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά, που μπαίνει σχεδόν σε όλα τα φαγητά όπως σάλτσες (κυρίως ντομάτας και κρασιού), κόκκινα κρέατα, κοτόπουλο, ψάρια, αλλά ακόμα και σε γλυκά. Περιέχει μια ουσία την πιπερίνη, που έχει ευεργετική δράση στο πεπτικό μας σύστημα, ενώ αποτελεί φυτική πηγή σιδήρου. Εκτός από το κλασσικό «μαύρο» πιπέρι, υπάρχουν αρκετοί τύποι όπως: πράσινο, λευκό, κόκκινο, ροζ, κουμπέμπ (κυρίως στην αραβική κουζίνα), καγιέν και σιτσουάν (δημοφιλές στην κινέζικη κουζίνα).

Κάρι: Το κάρι σε σκόνη περιέχει κουρκουμίνη, που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής των αρθρώσεων. Η κουρκουμίνη σχετίζεται επίσης με επιβράδυνση της εξέλιξης του καρκίνου του παχέος εντέρου, αλλά και με την ενίσχυση της μνήμης (γι’ αυτό και σχετίζεται με προστασία ενάντια στη νόσο Αλτσχάιμερ).

Read More

Hot τάση για τις βλεφαρίδες!



Αυτή τη σεζόν το επίκεντρο του μακιγιάζ είναι οι μεγάλες, παχιές, «κοίταξέ με» βλεφαρίδες. Και δεν συζητάμε για φυσικές, βαμμένες ελαφρά βλεφαρίδες αλλά για «βαριές» βλεφαρίδες, γνωστές και σαν spider lashes (βλεφαρίδες-αράχνες). Μην το σκέφτεστε καθόλου, όλες οι πασαρέλες γέμισαν με μοντέλα που οι βλεφαρίδες τους ήταν βαμμένες έτσι, κι εμείς είμαστε εδώ για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σ’ αυτή την τάση του μακιγιάζ καθώς και το πώς μπορούμε να την επιτύχουμε.

Οι ειδικοί λένε
Οι μεγαλύτεροι make up artists εξηγούν ότι η γενική τάση στο μακιγάζ παραμένει η φυσικότητα. … εκτός από το βαρύ, σχεδόν θεατρικό μακιγιάζ στα μάτια και ειδικά στις βλεφαρίδες.
Αυτή η τάση φαίνεται να έρχεται για να ισορροπήσει τα φυσικά φρύδια που προτείνονται για αυτή τη σεζόν. Αν πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε μια έντονη σκιά ματιών και βλεφαρίδες-αράχνες μην το σκεφτείτε καθόλου, επιλέξτε τις βλεφαρίδες.


Πως γίνεται;
   Πρώτα, εφαρμόστε μια σειρά ψεύτικων βλεφαρίδων. Οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να κόψουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε τρία κομμάτια για καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή σε κάθε μάτι.
   Στη συνέχεια επιλέξτε μια μάσκαρα με ίνες για να γεμίσετε τα κενά μεταξύ των τεχνητών και των φυσικών βλεφαρίδων. Μην χρησιμοποιείτε καφέ μάσκαρα γιατί θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν κουρασμένα και κόκκινα. Το μόνο χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για βλεφαρίδες-αράχνες είναι το μαύρο.

TIP: Το δέρμα ανάμεσα στις βλεφαρίδες δεν πρέπει να φαίνεται. Αν οι βλεφαρίδες σας είναι αραιές και δεν ενώνονται στις ρίζες, περάστε μια στρώση eye liner στις ρίζες τους.

   Περάστε την μάσκαρα σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων ξεκινώντας από τις ρίζες και φτάνοντας στις άκρες. Επαναλάβετε πολλές φορές, βουτώντας το βουρτσάκι στη μάσκαρα, για να επιτύχετε ένα παχύ και πλούσιο αποτέλεσμα.

   Μόλις στεγνώσει η μάσκαρα, βάλτε στις βλεφαρίδες λίγη πούδρα με ένα πινέλο και επαναλάβετε με άλλη μια παχιά στρώση μάσκαρα.

Read More
 

©2009Woman's Touch | by TNB