Tip για εύκολο σχέδιο στα νύχια



Βάλτε και επιμεληθείτε μόνες σας τα νύχια και κλέψτε τις εντυπώσεις απλά με τα περιποιημένα χέρια σας. Πως; Ο τρόπος είναι απλός θα χρειαστείτε μονάχα δύο μανό, μια ταινία (σιλοτέιπ), ψαλίδι και ένα διάφανο βερνίκι για το τέλος.
Ξεκινήστε βάφοντα τα νύχια σας με ένα χρώμα και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία με όλα τα νύχια σας και στεγνώσουν καλά, κόβουμε ένα μικρό κομματάκι από την ταινία και καλύπτεται το μέρος του νυχιού που δεν θέλουμε να βάψουμε.
Αφού το τοποθετήσουμε τις ταινίες σε όλα τα νύχια μας μετά απλώνουμε το δεύτερο βερνίκι και αμέσως μετά αφαιρούμε τις ταινίες και εμφανίζετε το σχέδιό μας στα νύχια μας. Εύκολα απλά και χωρίς την βοήθεια της ειδικού, έχουμε επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Read More

Τι να αποφύγετε στο εορταστικό σας χτένισμα




Οι γιορτές πλησιάζουν και όλες σκεφτόμαστε με τι χτένισμα να συνοδέψουμε το λαμπερό φόρεμά μας. Δείτε τι να αποφύγετε προκειμένου να έχετε το σωστό αποτέλεσμα:

- Μεγάλα κοκαλάκια. Τα κοκαλάκια που μαζεύετε τα μαλλιά σας για να πλύνετε το πρόσωπό σας καλό θα ήταν να μένουν εντός σπιτιού στις βραδινές σας εξόδους (και όχι μόνο).

- Φουσκωτή φράντζα. Αποφύγετε τα υπερβολικά φουντωτά μαλλιά ειδικά στην κορυφή του κεφαλιού. Μπορεί να σας προσδίδουν 3 πόντους παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά κολακευτικό δείχνει.

- Κοκαλωμένα μαλλιά. Τα υπερβολικά στυλιζαρισμένα μαλλιά είναι πλέον εκτός μόδας.

Και μην ξεχνάτε... πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας και αφήστε τα να έχουν μια χαλαρή κίνηση για ένα μοδάτο, ανέμελο λουκ.

Read More
 

©2009Woman's Touch | by TNB