Απαλά και όμορφα πόδια


legs-386

Αν δεν έχεις προλάβει να κάνεις αποτρίχωση και κάποιο σημαντικό ραντεβού σε περιμένει, μην ανησυχείς υπάρχει μια εύκολη και απλή λύση για τα πόδια σου.
Ξυρίζουμε τα πόδια μας χρησιμοποιώντας το μαλακτικό των μαλλιών μας. Απλώνουμε μια γενναία ποσότητα conditioner στα πόδια μας και έπειτα αφήνουμε το ξυράφι να γλιστρήσει πάνω τους. Οι ενοχλητικές τριχούλες θα αποτελούν παρελθόν για να πόδια σας θα είναι ξανά απαλά. Αφού τα ξεπλύνετε απλώστε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα και είστε έτοιμες για το ραντεβού σας.

Read More

Κρέμα για τις πανάδες με βάση το λεμόνι


Οι πανάδες που δημιουργούνται στο πρόσωπο μετά το καλοκαίρι ταλαιπωρούν πολύ τις γυναίκες. Πριν επισκεφθείτε τον δερματολόγο σας ή βγείτε στα καταστήματα καλλυντικών για αναζήτηση κρεμών και σέρουμ, δοκιμάστε μία σπιτική συνταγή…με λεμόνι.

Το λεμόνι λευκαίνει το δέρμα, κοντρολάρει την έκκριση σμήγματος και χάρη στις βιταμίνες του  καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Στίβουμε φρέσκο χυμό λεμονιού και κάνουμε επάλειψη με αυτόν στις πανάδες στο φρεσκοπλυμένο πρόσωπό μας.

Αναμιγνύουμε το χυμό λεμονιού μαζί με τον χυμό πορτοκαλιού και σε αυτούς προσθέτουμε πολτοποιημένη μαύρη σταφίδα(χωρίς φυτοφάρμακα) και πολτοποιημένο μαϊντανό. Το μείγμα μας πρέπει να είναι μία παχύρρευστη κρέμα την οποία απλώνουμε στο καθαρό πρόσωπό μας. Την αφήνουμε δεκαπέντε λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό, (αν δεν έχουμε μαύρη σταφίδα χρησιμοποιούμε τα υπόλοιπα υλικά).

Read More
 

©2009Woman's Touch | by TNB