Οικονομικές συμβουλές ομορφιάς



Τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε έξοδα για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός σας; Μην ανησυχείτε, παρακάτω θα βρείτε τρόπους περιποίησης που δεν θα σας κοστίσουν τίποτα.

Μαγειρική Σόδα για τα μαλλιά και το πρόσωπο: Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως: Σαμπουάν: Ρίξτε 2-3 κουταλιές μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με νερό και απλώστε το αφού έχετε λουστεί με το κανονικό σας σαμπουάν. Μετά ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά σας αναζωογονούνται και δεν θαμπώνουν. Scrub: Ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, στο σαπούνι που χρησιμοποιείτε για το πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να ξοδεύετε λεφτά για scrub.

Υδροθεραπεία στο ντους σας: Φροντίστε κάθε φορά που κάνετε ένα ζεστό ντους να το γυρίζετε στο κρύο για περίπου 15 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τη διαδικασία για 2 λεπτά. Αυτή η διαδικασία θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας και θα της δώσει λάμψη.

Φράουλες για την καταπολέμηση της ακμής: Λιώστε ¼ της κούπας φράουλες και ¼ της κούπας γιαούρτι. Ανακατέψτε τα και απλώστε το μείγμα στην επιδερμίδα σας. Οι φράουλες είναι φυσική πηγή σαλικυλικού οξέος, το οποίο είναι βασικό συστατικό στα προϊόντα ακμής.

Read More
 

©2009Woman's Touch | by TNB