Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012
Ταραμοσαλάτα
Υλικά
100 γρ. άσπρο ταραμά
50 γρ. κόκκινο ταραμά
1 ξερό μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
800 γρ. πατάτες
1 κούπα ελαιόλαδο
½ κούπα χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες ξεφλουδισμένες μέσα στο νερό. Στο μίξερ αναμιγνύουμε τους ταραμάδες με τα κρεμμύδια και στη συνέχεια προσθέτουμε και τις λιωμένες πατάτες χτυπάμε πολύ καλά και ρίχνουμε το λάδι και το λεμόνι.
Η ταραμοσαλάτα σας είναι έτοιμη.
Καλή σας όρεξη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου