Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Ντοματόσουπα




Μερίδες: 4
Συστατικά:
1 κονσέρβα ολόκληρα αποφλοιωμένα ντοματάκια
1 κονσέρβα ντομάτες κονκασέ
2 φρέσκιες ντομάτες κομμένες σε τέταρτα ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες
1 κούπα ζωμός λαχανικών
120 γραμμάρια τυρί κρέμα
2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Ό κούπας φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
Αλάτι και πιπέρι
Τριμμένη παρμεζάνα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση:
1.    Τοποθετήστε όλα τα υλικά (εκτός της παρμεζάνας) σε μια κατσαρόλα και σιγοβράστε τα για μία ώρα, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να λιώσουν οι ντομάτες και να πάρει η σούπα μια κρεμώδη υφή. Αν χρειαστεί στο τέλος λιώστε τα κομμάτια που έχουν μείνει ολόκληρα με το peamer.
2.    Σερβίρετε, γαρνίροντας με τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκα φυλλαράκια βασιλικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB