Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Σπαγγέτι με θαλασσινά


pasta-mussel-386

Υλικά
• 10 γρ. λάδι
• 1 σκελίδα σκόρδο (φιλέ)
• 25 γρ. κρεμμύδι
• 25 γρ. φρέσκο κρεμμύδι
• 1 κομμάτι πιπεροντσίνο
• 10 μύδια
• 2 κυδώνια
• 6 αχιβάδες
• 3 γυαλιστερές
• 80 γρ. λευκό κρασί
• 5 γρ. άνηθος
• 150 γρ. σπαγγέτι
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε το λάδι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το πιπερο¬ντσίνο και τα όστρακα.
2. Σβήνουμε με κρασί.
3. Σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για 5', μέχρι να ανοίξουν όλα τα όστρακα και να «δέσει» η σάλτσα.
4. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και τον άνηθο.
5. Στο τέλος, ρίχνουμε και «δένουμε» τη σάλτσα μαζί με τα σπαγγέτι.
6. Σερβίρουμε σε πιάτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB