Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012
Ψωμάκια με σολομό και γιαούρτι
Υλικά
2 φέτες τόστ
1 καρότο
½ φινόκιο
1 φλιτζάνι λάχανο ψιλοκομμένο
2 φέτες καπνιστός σολομός
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
½ κεσεδάκι γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το φινόκιο. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στον τρίφτη.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε ½ κεσεδάκι γιαούρτι, 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού, το φινόκιο, το λάχανο και το καρότο.
Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σε 2 φέτες τοστ και μοιράζουμε πάνω στην επιφάνεια τους το σολωμό και το μείγμα λαχανικών.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου