Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συμβουλές για επίπεδη κοιλιά



Το πάχος στην κοιλιά ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες, προκαλώντας ανασφάλεια και απέχθεια προς το σώμα τους. Το υπερβολικό άγχος των ημερών μας αποσπά την προσοχή από την περιποίηση του σώματός μας και μας κάνει να επικεντρωνόμαστε στην παροδική ανακούφιση των προβλημάτων μας, η οποία είναι συνήθως το φαγητό. Δείτε παρακάτω μερικά μυστικά για να αποχωριστείτε το πάχος στην κοιλιά σας μια και για πάντα.

Να περπατάτε γρήγορα. Καλό θα είναι να κάνετε τις περισσότερες εξωτερικές σας δουλειές με τα πόδια. Μην τεμπελιάζετε. Βάλτε τα αθλητικά σας και βγείτε για περπάτημα. Το περπάτημα είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις για να χάσετε το πάχος στην περιοχή της κοιλιάς. Το μυστικό όμως είναι να περπατάτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, μόνο έτσι θα κάνει περισσότερες καύσεις το σώμα σας.

Κάντε βάρη. Η αεροβική γυμναστική σε συνδυασμό με λίγα βάρη και με μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, θα σας δώσει την κοιλιά που πάντα επιθυμούσατε. Επίσης , ο συνδυασμός αυτός θα σας βοηθήσει να κάψετε τη διπλάσια ποσότητα λίπους από ότι αν κάνατε μόνο αεροβική γυμναστική.

Να κοιμάστε καλά. Μπορεί η γυμναστική και η διατροφή να είναι απαραίτητες για χάσετε το λίπος της κοιλιάς σας, αλλά εξίσου απαραίτητός είναι και ο ύπνος. Ιατρικές έρευνες έχουν δείξει πως η έλλειψη ύπνου και τα υψηλά επίπεδα στρες συνδέονται άμεσα αύξηση λίπους στον οργανισμό.

Να πίνετε πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι κάνει καλό στην επιδερμίδα και αποτρέπει διάφορες μορφές καρκίνου. Έρευνες έχουν δείξει πως το πράσινο τσάι είναι αποτελεσματικό και στη μείωση του λίπους της κοιλιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB