Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012
Γεμιστή πατάτα
Υλικά
6 μέτριες πατάτες
1 φλυτζάνι τυρί κρέμα
1-2 κ.σ κρέμα γάλακτος
1/2 φλυτζάνι μπέικον ψιλοκομμένο
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπέρι
6 μέτριες πατάτες
1 φλυτζάνι τυρί κρέμα
1-2 κ.σ κρέμα γάλακτος
1/2 φλυτζάνι μπέικον ψιλοκομμένο
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε τις πατάτες καλά και χωρίς να τις ξεφλουδίζουμε τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.
Τις βάζουμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου μέχρι να γίνουν μαλακές.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε ο μπέικον, το κρεμμύδι και σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Μόλις οι πατάτες είναι έτοιμες τις ανοίγουμε αφαιρούμε λίγη από τις σάρκα τους τοποθετούμε το μείγμα μας.
Τις ψήνουμε για 10 - 15 λεπτά ακόμα για να δέσουν οι γεύσεις.
Καλή σας όρεξη!
Πλένετε τις πατάτες καλά και χωρίς να τις ξεφλουδίζουμε τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.
Τις βάζουμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου μέχρι να γίνουν μαλακές.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε ο μπέικον, το κρεμμύδι και σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Μόλις οι πατάτες είναι έτοιμες τις ανοίγουμε αφαιρούμε λίγη από τις σάρκα τους τοποθετούμε το μείγμα μας.
Τις ψήνουμε για 10 - 15 λεπτά ακόμα για να δέσουν οι γεύσεις.
Καλή σας όρεξη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου