Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Κακές συνήθειες που μας προσθέτουν θερμίδες


woman-eat-sweet-386.jpg
Περιορίστε τις παρακάτω συνήθειες και αμέσως θα δείτε διαφορά στο αγαπημένο σας τζιν!
1) Πείτε όχι σε μπισκότα, κέικ και τσιπς. Αν καταναλώνετε κάτι από αυτά κάθε φορά που περνάτε από την κουζίνα σας ήρθε η ωρα να αλλάξτε συνήθειες! Αν σας είναι δύσκολο, προσπαθήστε να μην αγοράζετε τέτοια τρόφιμα αλλά εμπλουτίστε τη κουζίνα σας με υγιεινά εδέσματα όπως γιαούρτι, φρούτα και λαχανικά. Μια απλή λύση είναι λίγο μέλι με γιαούρτι ή ένα αγγούρι σε ντιπ γιαουρτιού.
2) Αν συνηθίζετε να βγαίνετε με παρέα για φαγητό προσπαθήστε να κανονίσετε κάτι άλλο, όπως συγκέντρωση στο σπίτι ή σινεμά. Έτσι αποφεύγετε τους πειρασμούς αλλά και το βαρυστομάχιασμα.
3) Μην περιμένετε να λιμοκτονήσετε για να φάτε διότι έτσι τρώτε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού. Συνηθίστε τον οργανισμό σας σε συχνά και μικρά γεύματα και θυμηθείτε να μην τρώτε μετά τις 8 το βράδυ.
4) Δεν πίνετε αρκετό έως και καθόλου νερό; Συνηθίστε να εντάξετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως. Όχι μόνο είναι βασικό συστατικό της λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού αλλά και περιορίζει το αίσθημα της πείνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB