Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σαλάτα με σπαράγγια,μπρι και κουκουνάρι


Συνολικός χρόνος: 30 λεπτά

250 γρ. φρέσκα σπαράγγια
150 γρ. τυρί μπρι
4 κουτ. της σούπας κουκουνάρι
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουτ.της σούπας λευκό ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι

Κόβετε τη βάση των σπαραγγιών περίπου 1-2 δάχτυλα ή μέχρι το σημείο που σκληραίνουν. Βράζετε σε αλατισμένο νερό τα σπαράγγια, τα αφήνετε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά και τα στραγγίζετε. Τα βάζετε αμέσως σε παγωμένο νερό και στη συνέχεια τα στραγγίζετε. Κόβετε το μπρι σε μικρότερα κομμάτια και το βάζετε σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε σκεύος στρωμένο με αντικολλητική λαδόκολλα. Το ψήνετε στο γκριλ για 8 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει και να αρχίσει να λιώνει ελαφρά. Σοτάρετε το κουκουνάρι σε δυνατή φωτιά ή το ψήνετε στο γκριλ για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Ανακατεύετε το ελαιόλαδο με τη μουστάρδα, το ξύδι και λίγο αλατοπίπερο. Σερβίρετε τα σπαράγγια με το ψημένο τυρί και το κουκουνάρι και περιχύνετε με το ντρέσινγκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB