Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Tips για όμορφη και νεανική επιδερμίδα





Οργανώστε το καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς σας με προϊόντα αντιρυτιδικής και συσφιγκτικής δράσης, ενώ για το καλοκαίρι προσθέστε στη φροντίδα του προσώπου σας αντηλιακή κρέμα με SPF 50 με απαλυντικές, ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.
  • ΜΑΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ
Χαρίστε στην επιδερμίδα σας τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ορού με ενισχυμένη αντιγηραντική δράση. Για ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας σας, εκτός από την κρέμα ημέρας και νύχτας, ένας ορός με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, θαλάσσια εκχυλίσματα από καραγενάνες, απόσταγμα ελαιόλαδου και άλλα φυτικά συστατικά, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, αναδομεί την επιδερμίδα, της προσφέρει σφριγηλότητα και νεανική εμφάνιση.
  • ΜΑΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Εξαιρετικά ευαίσθητη, η περιοχή γύρω από τα μάτια έχει ανάγκη από ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Αναζητήστε μία κρέμα ματιών με αντιρυτιδική και συσφιγκτική δράση. Ιδανικό για το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Κρέμα ματιών με βιταμίνη Ε θα βοηθήσει στην άμεση αντιμετώπιση τους.
  • ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ
Επιλέξτε προϊόντα περιποίησης με αντιοξειδωτικούς παράγοντες για την προστασία της επιδερμίδας από την πρόωρη γήρανση. Μετά τα 30 αναζητήστε προϊόντα με αντιρυτιδικές και επανορθωτικές ιδιότητες. Κρέμα ημέρας και νύχτας με το ειδικό Bio-Complex που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, έχει αντιοξειδωτική δράση και αναδομεί το DΝΑ των κυττάρων επιβραδύνοντας τις διαδικασίες γήρανσης.
  • ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
Παίξτε κρυφτό με τον ήλιο. Επιλέξτε για όλο το χρόνο προϊόντα με αντηλιακά φίλτρα, όπως μια κρέμα ημέρας ή ένα make up, και για τους μήνες της έντονης ηλιοφάνειας χρησιμοποιείτε καθημερινά ένα αντηλιακό υψηλής προστασίας, με εκχυλίσματα φυτών, 100% χωρίς άρωμα και parabens, κατάλληλη και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.
Πηγή: Harper’s Bazaar

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB