Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Μαρμελάδα μήλου


jam-apple-386
Υλικά
4 κιλά μήλα
χυμός από 2 λεμόνια
6 κούπες του τσαγιού νερό
2 κ. κανέλλα
2 κιλά ζάχαρη

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα, μαζί με το νερό, το ένα κιλό ζάχαρη και το λεμόνι.
Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε την υπόλοιπη ζάχαρη και την κανέλλα.
Τα αφήνουμε την μαρμελάδα να κρυώσει και είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε τα βάζα μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB