Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το μακιγιάζ για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012


Τα κόκκινα χείλια παραμένουν για άλλη μια χρονιά η πιο χαρακτηριστική τάση για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012, συνιστώντας ένα κομψό gothic look.

Υιοθετήστε το επιλέγοντας την απόχρωση του κόκκινου που σας ταιριάζει και συνδυάστε το απλά με έντονη μαύρη μάσκαρα, αφήνοντας τα μάτια φυσικά. Χωρίς να σας τρομάζει, χρησιμοποιήστε το ίδιο κραγιόν για να δώσετε χρώμα στα μάγουλα, απλώνοντας ελαφρά με τα δάχτυλα σας, σαν να βάζατε ρουζ σε κρεμώδη μορφή.

Σε κάθε περίπτωση, σιγουρευτείτε οτι το υπόλοιπο δέρμα είναι αψεγάδιαστο, χρησιμοποιώντας μια καλή βάση, γιατί το κόκκινο χρώμα έχει την τάση να τονίζει οποιαδήποτε ατέλεια υπάρχει.

Αν πάλι προτιμάτε να τονίσετε τα μάτια, οι τάσεις για αυτό το Φθινόπωρο-Χειμώνα είναι πολλές και εντυπωσιακές όπως τα πολύχρωμα μεταλλικά smokey eyes και οι έντονες γραμμές eyeliner.

Κλασσικό αλλά διαχρονικό είναι τα μονόχρωμα smokey eyes σε αποχρώσεις του καφέ ενώ αν προτιμάτε κάτι πιο έντονο, τολμήστε αποχρώσεις του μαύρου, ανθρακί και μπλε σκούρο. Φέτος δεν πρέπει να προσπαθήσετε καθόλου για το τέλειο, μιας και η τάση στα μάτια είναι να φαίνεται ότι το μακιγιάζ είναι «φορεμένο» για πολλές ώρες, δημιουργώντας έτσι ένα επιμελώς ατημέλητο look.

Για να πετύχετε αυτό το look, προτιμήστε σκιές σε μορφή κρέμας, που σβήνονται και απλώνονται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζονται πινέλο. Για το smokey eye θυμηθείτε ότι πρέπει να έχετε το πιο έντονο χρώμα στη βάση του βλεφάρου το οποίο θα σβήνει σταδιακά προς το κόκκαλο.

Το μακιγιάζ αυτή την σεζόν ευνοεί ιδιαίτερα της λευκές επιδερμίδες, αφού μια από τις βασικές τάσεις είναι τα έντονα κόκκινα-ροζ μάγουλα. Είναι ένα look που προσδίδει μια κοριτσίστικη και αγνή όψη και μπορεί να επιτευχθεί εύκολα.

Για να το πετύχετε προτιμήστε χρώματα του ροδακινί και του ροζ, με ρουζ σε μορφή κρέμας για πιο φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο θα εφαρμόσετε και στα χείλια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB