Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012
Παγωτό γιαούρτι
Υλικά
500 γρ. γιαούρτι πλήρες
250 γρ. ζάχαρη
2-3 βανίλιες
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά μέχρι να λειώσει η ζάχαρη. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή ή το βάζουμε στην κατάψυξη και κάθε 2 ώρες περίπου το ανακατεύουμε πολύ καλά με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για 4 με 5 φορές.
Σερβίρετέ το με φρούτα της επιλογής σας και καλή σας όρεξη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου