Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011
Σπαγγέτι με μανιτάρια και σκόρδο
Υλικά για 4 άτομα
1 πακέτο (500 γραμ.) σπαγγέτι
1 μικρό πακέτο (250 γραμ.) φρέσκα μανιτάρια
4 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανός
2 καυτερές πιπερίτσες ή
1 κουτ. το γλυκού καυτερή πάπρικα
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
1 πακέτο (500 γραμ.) σπαγγέτι
1 μικρό πακέτο (250 γραμ.) φρέσκα μανιτάρια
4 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανός
2 καυτερές πιπερίτσες ή
1 κουτ. το γλυκού καυτερή πάπρικα
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και τα στραγγίζετε.
Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο. Βάζετε στη κατσαρόλα τα μανιτάρια και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τις καυτερές πιπεριές και τα προσθέτετε μαζί με το βρασμένο σπαγγέτι στο μείγμα ναιταριών και σκόρδου.
Προσθέτετε τη παρμεζάνα, αλατίζετε και σερβίρετε.
Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο. Βάζετε στη κατσαρόλα τα μανιτάρια και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τις καυτερές πιπεριές και τα προσθέτετε μαζί με το βρασμένο σπαγγέτι στο μείγμα μανιταριών και σκόρδου, αλατίζετε και σερβίρετε.
Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο. Βάζετε στη κατσαρόλα τα μανιτάρια και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τις καυτερές πιπεριές και τα προσθέτετε μαζί με το βρασμένο σπαγγέτι στο μείγμα ναιταριών και σκόρδου.
Προσθέτετε τη παρμεζάνα, αλατίζετε και σερβίρετε.
Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο. Βάζετε στη κατσαρόλα τα μανιτάρια και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τις καυτερές πιπεριές και τα προσθέτετε μαζί με το βρασμένο σπαγγέτι στο μείγμα μανιταριών και σκόρδου, αλατίζετε και σερβίρετε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου