Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τα trends του καλοκαιριού για τα νύχια




Οι τάσεις της μόδας που αφορούν την ομορφιά για το Καλοκαίρι του 2011, μας έδειξαν ότι μπαίνουμε σε μια εποχή με πολύ φωτεινά και εντυπωσιακά χρώματα, καθώς επίσης και σε νέες ασυνήθιστες πρακτικές και συνδυασμούς.
Για το Καλοκαίρι του 2011 οι τάσεις επιγραμματικά προτείνουν φωτεινότερες αποχρώσεις στα βερνίκια, επαναφέρουν το άχρωμο νύχι σαν μια βασική επιλογή καθώς επίσης βλέπουμε να επανέρχονται οι εξαιρετικά θηλυκές και ζεστές αποχρώσεις του κλασικού κόκκινου.
Έντονες αντιθέσεις
Ο Βραζιλιάνος fashion designer, Alexandre Herchcovitch  κατάφερε να επιβάλει μια νέα τάση, επιλέγοντας φωτεινά χρώματα στα νύχια, που δημιουργούν αντίθεση με τις φωτεινές αποχρώσεις του κραγιόν, που είναι βαμμένα τα χείλη. Οι φωτεινές και γυαλιστερές αποχρώσεις για τα νύχια σε πράσινο και μπλε, δημιουργούν μια τολμηρή αντίθεση με τις αποχρώσεις των χειλιών.
Κοριτσίστικες αρμονικές αποχρώσεις
Το γυαλιστερό έντονο ροζ, οι κόκκινες αποχρώσεις, καθώς επίσης και το πορτοκαλί κυριάρχησαν στις προτάσεις που παρουσίασαν οι οίκοι του Christian Dior και του Giambattista Valli. Εδώ παρουσιάστηκε ένα αρμονικό ταίριασμα ανάμεσα στις αποχρώσεις των χειλιών και των νυχιών. Αν λοιπόν σας αρέσει αυτή η τάση μπορείτε να διαλέξετε την ίδια απόχρωση για χείλη και νύχια κι επιπλέον μπορείτε να τολμήσετε μια απόχρωση τολμηρή και έντονη, που θα χρησιμοποιήσετε για να βάψετε τα χείλη και τα νύχια σας.
Το γκρι είναι must και στα νύχια
Οι αποχρώσεις του γκρι, είναι η πιο hot τάση αυτής της σεζόν. Η dark πλευρά του μανικιούρ που είχε κυριαρχήσει το χειμώνα, υποκαθίστανται από άλλες σκοτεινές αποχρώσεις όχι μόνο στην μανικιούρ και το μακιγιάζ, αλλά και στα ρούχα και τα εσώρουχα. Σκούρες γυαλιστερές, μεταλλικές και σχεδόν ασημί παραλλαγές στις αποχρώσεις του γκρι είναι extra trendy γι’ αυτή την εποχή.
Κύριοι εκφραστές αυτής της τάσης οι Felder Felder και 3.1. Pillip Lim, που επέλεξαν να ταιριάξουν με το χρώμα των νυχιών με τα ρούχα των συλλογών τους. Το σκούρο γκρι με αποχρώσεις του μπλε κυριαρχεί.
Το κλασικό δεν χάνει ποτέ την αξία του
Οι σικάτες αποχρώσεις του κόκκινου καθώς επίσης και τα φυσικά  νύχια, παραμένουν κλασικές και δημοφιλείς επιλογές, που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Άλλωστε και στο μακιγιάζ, κυρίαρχη τάση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011, είναι το natural makeup, γεγονός που υπηρετεί πιστά την τάση αυτή για τα νύχια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB