Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012
Ρυζότο με ομελέτα
Υλικά για 2 άτομα
1 φλιτζάνι ρύζι
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
½ φλιτζάνι καρότα κατεψυγμένα κομμένα σε ροδέλες
½ φλιτζάνι μπρόκολο
1 κουταλάκι πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
½ φλιτζάνι καρότα κατεψυγμένα κομμένα σε ροδέλες
½ φλιτζάνι μπρόκολο
1 κουταλάκι πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε το ρύζι, μαζί με τα καρότα και το μπρόκολο σε αλατισμένο νερό για περίπου 15 λεπτά. Λίγο πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά προσθέτετε το κρασί και το αφήνετε να βράσει για άλλα 5 λεπτά. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε την ομελέτα. Χτυπάτε τα αυγά μαζί με την πάπρικα και τα τηγανίζετε σε ένα τηγάνι. Την αφήνετε να κρυώσει, την κόβετε σε λωρίδες και προσφέρετε το ρύζι μαζί με τα κομμάτια της ομελέτας.
Ανά μερίδα: 350 θερμίδες και 9γρ λιπαρά.
Ανά μερίδα: 350 θερμίδες και 9γρ λιπαρά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου