Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Εύκολο και γρήγορο μαύρισμα χωρίς ήλιο


Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος μπορούν να σου χαρίσουν το χρυσαφένιο, σέξι χρώμα που λαχταράς χωρίς να εκτεθείς στον ήλιο. Απλώς ακολούθησε τις συμβουλές μας.
Διάλεξε το Σωστό Προϊόν
Οι κρέμες και οι λοσιόν δουλεύουν καλύτερα στα ξηρά δέρματα, ενώ τα spray και οι αφροί με την πιο ελαφριά υφή θεωρούνται ιδανικά για τα ευαίσθητα.
Αναζήτησε τη Σωστή Απόχρωση
Εάν η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη και είσαι ξανθή, χρησιμοποίησε light προς medium απ-χρώσεις, ενώ αν το δέρμα σου πλησιάζει το μεσογειακό, μπορείς να εμπιστευθεί ένα medium προς σκούρο προϊόν αυτομαυρίσματος.
Η Πρώτη Κίνηση είναι η Απολέπιση
Κάνε την πριν απλώσεις το self tan. Απόφυγε, όμως, τα scrub με σύνθεση βασισμένη σε έλαιο. Η καλύτερη επιλογή σου: ένα καλό πέρασμα με μια λούφα ή μια βούρτσα σώματος.
Άπλωσέ το με Σωστή Τεχνική
Πέρνα το προϊόν με προσεκτικές, απαλές κινήσεις φροντίζοντας να απορροφάται το συστατικό ομοιόμορφα. Εάν πρόκειται για spray, κράτα το προϊόν σε απόσταση 15 cm από το σώμα σου πιέζοντας σταθερά και συνεχώς.
Μην Ιδρώσεις
Κατά μέσον όρο απαιτούνται περίπου 6 ώρες για να αναπτυχθεί το αποτέλεσμα του προϊόντος αυτομαυρίσματος. Μέχρι τότε φόρα φαρδιά, σκουρόχρωμα ρούχα και απόφυγε δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ιδρώσεις. Ο ιδρώτας μπορεί να καταστρέψει το αποτέλεσμα.
Κάν’ το να Διαρκέσει
Τα τραχιά καθαριστικά στεγνώνουν το δέρμα σου, κάτι που πιθανό να οδηγήσει το μαύρισμα σου να ξεφλουδίσει, να ξεθωριάσει ή να εμφανίσει μπαλώματα. Όταν κάνεις μπάνιο, φρόντισε να χρησιμοποιείς ήπια σαπούνια και πλούσια, ενυδατικά αφρόλουτρα.
Πηγή: Shape

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB