Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011
Μασκαρπόνε με μπισκότα και σύκα
Υλικά500 γρ. σύκα φρέσκα ή αποξηραμένα
500 γρ. τυρί μασκαρπόνε
300 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. κρέμα γάλακτος
50 ml λικέρ κεράσι
150 γρ. μπισκότα τριμμένα, κατά προτίμηση Digestive
500 γρ. τυρί μασκαρπόνε
300 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. κρέμα γάλακτος
50 ml λικέρ κεράσι
150 γρ. μπισκότα τριμμένα, κατά προτίμηση Digestive
ΕκτέλεσηΜαρινάρετε τα σύκα στο λικέρ για δύο ώρες και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Στη συνέχεια χτυπάτε το μασκαρπόνε με τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος.
Σερβίρετε σε μικρά μπολ ρίχνοντας τα υλικά εναλλάξ (μασκαρπόνε, σύκα, τριμμένο μπισκότο).
Αν θέλετε γαρνίνερετε με τριμμένο μπισκότο.
Στη συνέχεια χτυπάτε το μασκαρπόνε με τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος.
Σερβίρετε σε μικρά μπολ ρίχνοντας τα υλικά εναλλάξ (μασκαρπόνε, σύκα, τριμμένο μπισκότο).
Αν θέλετε γαρνίνερετε με τριμμένο μπισκότο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου