Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Hot τάση για τις βλεφαρίδες!Αυτή τη σεζόν το επίκεντρο του μακιγιάζ είναι οι μεγάλες, παχιές, «κοίταξέ με» βλεφαρίδες. Και δεν συζητάμε για φυσικές, βαμμένες ελαφρά βλεφαρίδες αλλά για «βαριές» βλεφαρίδες, γνωστές και σαν spider lashes (βλεφαρίδες-αράχνες). Μην το σκέφτεστε καθόλου, όλες οι πασαρέλες γέμισαν με μοντέλα που οι βλεφαρίδες τους ήταν βαμμένες έτσι, κι εμείς είμαστε εδώ για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σ’ αυτή την τάση του μακιγιάζ καθώς και το πώς μπορούμε να την επιτύχουμε.

Οι ειδικοί λένε
Οι μεγαλύτεροι make up artists εξηγούν ότι η γενική τάση στο μακιγάζ παραμένει η φυσικότητα. … εκτός από το βαρύ, σχεδόν θεατρικό μακιγιάζ στα μάτια και ειδικά στις βλεφαρίδες.
Αυτή η τάση φαίνεται να έρχεται για να ισορροπήσει τα φυσικά φρύδια που προτείνονται για αυτή τη σεζόν. Αν πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε μια έντονη σκιά ματιών και βλεφαρίδες-αράχνες μην το σκεφτείτε καθόλου, επιλέξτε τις βλεφαρίδες.


Πως γίνεται;
   Πρώτα, εφαρμόστε μια σειρά ψεύτικων βλεφαρίδων. Οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να κόψουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε τρία κομμάτια για καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή σε κάθε μάτι.
   Στη συνέχεια επιλέξτε μια μάσκαρα με ίνες για να γεμίσετε τα κενά μεταξύ των τεχνητών και των φυσικών βλεφαρίδων. Μην χρησιμοποιείτε καφέ μάσκαρα γιατί θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν κουρασμένα και κόκκινα. Το μόνο χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για βλεφαρίδες-αράχνες είναι το μαύρο.

TIP: Το δέρμα ανάμεσα στις βλεφαρίδες δεν πρέπει να φαίνεται. Αν οι βλεφαρίδες σας είναι αραιές και δεν ενώνονται στις ρίζες, περάστε μια στρώση eye liner στις ρίζες τους.

   Περάστε την μάσκαρα σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων ξεκινώντας από τις ρίζες και φτάνοντας στις άκρες. Επαναλάβετε πολλές φορές, βουτώντας το βουρτσάκι στη μάσκαρα, για να επιτύχετε ένα παχύ και πλούσιο αποτέλεσμα.

   Μόλις στεγνώσει η μάσκαρα, βάλτε στις βλεφαρίδες λίγη πούδρα με ένα πινέλο και επαναλάβετε με άλλη μια παχιά στρώση μάσκαρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB