Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Φιλέτο γαλοπούλας


turkey-fillet-386
Υλικά
1 κιλό στήθος γαλοπούλας, κομμένο σε φέτες
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα κρασί μαυροδάφνη
½ κούπα νερό
8 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
αλεύρι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και τηγανίζουμε τις αλατοπιπερωμένες φέτες γαλοπούλας, στο τηγάνι προσθέτουμε το νεράκι και το βράζουμε για λίγο.
Στη συνέχεια τοποθετούμε σε ένα ταψάκι τις τηγανισμένες φέτες γαλοπούλας και ρίχνουμε από πάνω τον ζωμό από το τηγάνι. Τις πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο μέχρι να λειώσει το τυρί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB