Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Γεμιστές πιπεριές


paper-stuff-386
Υλικά για 4 άτομα
4 πιπεριές πράσινες, μέτριες
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κυβάκια
αλάτι, πιπέρι
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
100 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
200 γρ. μανούρι χοντροτριμμένο
λίγο ελαιόλαδο
λίγο ταμπάσκο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση 
1. Φροντίστε να αγοράσετε πράσινες πιπεριές όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφες. Τις πλένετε καλά, τις κόβετε κατά μήκος στη μέση, και αφαιρείτε τους σπόρους τους.
2. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τη φέτα, το μανούρι, το μπέικον και τις πιπεριές Φλωρίνης. Προσθέτετε το ταμπάσκο και ανακατεύετε καλά.
3. Με αυτό το μίγμα, γεμίζετε τις κομμένες στη μέση πιπεριές. Λαδώνετε ελαφρά ένα ταψάκι και αραδιάζετε μέσα τις πιπεριές.
4. Ραντίζετε τις πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, για 30-35' περίπου.
5. Σερβίρετε τις πιπεριές σε πιάτα ή πιατέλα, ζεστές και πασπαλισμένες με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB