Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Βελουτέ ντοματόσουπα


Μερίδες: 4
Συστατικά: 
  1 κονσέρβα ολόκληρα αποφλοιωμένα ντοματάκια
  1 κονσέρβα ντομάτες κονκασέ
 2 φρέσκιες ντομάτες κομμένες σε τέταρτα ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες
  1 κούπα ζωμός λαχανικών
  120 γραμμάρια τυρί κρέμα
  2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
  1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  Ό κούπας φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
  Αλάτι και πιπέρι
  Τριμμένη παρμεζάνα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση:
  Τοποθετήστε όλα τα υλικά (εκτός της παρμεζάνας) σε μια κατσαρόλα και σιγοβράστε τα για μία ώρα, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να λιώσουν οι ντομάτες και να πάρει η σούπα μια κρεμώδη υφή. Αν χρειαστεί στο τέλος λιώστε τα κομμάτια που έχουν μείνει ολόκληρα με το peamer.
  Σερβίρετε, γαρνίροντας με τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκα φυλλαράκια βασιλικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB