Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Υπέροχες πατάτες!


potatoes-386
Υλικά για 4 άτομα
5 μέτριες πατάτες
1 κουτ. της σούπας χοντρό αλάτι
1 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλεύρι και ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση 
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό, για 20' περίπου. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Τις περνάμε από το αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο. Όταν είναι έτοιμες, τις αφήνουμε να στραγγίσουν από το λάδι σε χαρτί κουζίνας, πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι και την πάπρικα, και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB