Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μεταμορφωθείτε το φετινό Καλοκαίρι με υπέροχα αξεσουάρ.


Στην περίπτωση που δε θέλετε, ή δε μπορείτε, να ψωνίσετε ρούχα που θεωρούνται must αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να βασιστείτε στη δύναμη των αξεσουάρ. Ζώνεςγυαλιάκαπέλα και φουλάριαείναι εκείνα που πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες και είναι εκείνα που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα outfit με μικρό κόστος


Πιο συγκεκριμένα, οι ζώνες μπορούν να μεταμορφώσουν όχι μόνο ένα outfit αλλά και μία σιλουέτα. Τοποθετήστε τις στη μέση και αμέσως έχετε μία πιο ψιλόλιγνη σιλουέτα. Μπορούν να φορεθούν πάνω από οτιδήποτε: φορέματα, μπλούζες, πανωφόρια. Και όχι, μην τις χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά για να συγκρατήσετε το παντελόνι σας ή ό,τι άλλο δεν σας ταιριάζει χωρίς εξωτερική βοήθεια ;)
Προχωράμε με το κλασικό αξερουάρ: τα γυαλιά ηλίου. Θα πρότεινα, φέτος, να μην αγοράσετε ακόμα ένα απλό μαύρο ζευγάρι, αλλά αντίθετα να επενδύσετε σε ένα πιο μοντέρνο, πιο προχωρημένο. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και αν επιλέξετε λιτό και μινιμαλιστικό outfit, θα τραβήξετε την προσοχή ;)
Κάτι άλλο που μπορεί να απογειώσει μία εμφάνιση και να δώσει πολλούς πόντους στυλ είναι τοφουλάρι, το οποίο πραγματικά έχει άπειρους τρόπους να φορεθεί. Αυτό που παρατηρήθηκε, ωστόσο, σε αρκετά fashion shows είναι η τοποθέτηση του φουλαριού στο κεφάλι, σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή της μαντήλας! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καλύψετε και τα μαλλιά που κάποιες φορές αρνούνται πεισματικά να υπακούσουν :)
Τέλος, έχουμε τα καπέλα που επιστρέφουν δυναμικά. Πολλές τα θεωρούν υπερβολή, αλλά στην πραγματικότητα αν κρατήσετε «ήσυχο» το υπόλοιπο σύνολο, τότε θα έχετε μία πολύ όμορφη και στυλάτη εμφάνιση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB