Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τα χρώματα της μόδας για το χειμώνα


Το κόκκινο και οι αποχρώσεις του, είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις του φετινού χειμώνα. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «Αλλά». Είναι ένα πολύ έντονο χρώμα, που προσελκύει τα βλέμματα. Άρα μπορεί να απογειώσει ή να χαλάσει την συνολική εικόνα της εμφάνισής μας.
Όλες είμαστε εξοικιωμένες με κόκκινα κραγιόν, κόκκινα μαντήλια ή κόκκινα μπιζού που μέχρι τώρα έδιναν λίγη ένταση στο ντύσιμό μας. Αφού όμως το κόκκινο αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές φέτος, ας δούμε πως θα αγκαλιάσουμε κι εμείς αυτή την τάση και θα την εντάξουμε στις εμφανίσεις μας.


Η σωστή απόχρωση
Και πάλι, όπως με το κραγιόν έτσι και με τα ρούχα, το μυστικό είναι να βρούμε την απόχρωση που μας ταιριάζει περισσότερο. Αυτό έχει να κάνει με το χρώμα της επιδερμίδας, των μαλλιών και των ματιών μας. Πειραματιστείτε με όσες περισσότερες αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί και του μπορντό μπορείτε μέχρι να βρείτε τους τόνους που σας πηγαίνουν πιο πολύ.Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται.


Η αυτοπεποίθηση
Το κόκκινο είναι ένα χρώμα για όσες έχουν αυτοπεποίθηση και τους αρέσει να προσελκύουν τα βλέμματα.
Το πορτοκαλί είναι ένα χαρούμενο χρώμα με μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων, από φλουό μέχρι «καμένα» εκάι.
Το μπορντό τέλος είναι ένα σχετικά διακριτικό χρώμα, που μπορεί να το επιλέξει ακόμα και η πιο… συντηρητική.
Και τα τρία θεωρούνται μέλη της οικογένειας του κόκκινου, και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα.
Πριν φορέσετε λοιπόν οποιοδήποτε από αυτά τα χρώματα μην ξεχάσετε να «φορέσετε» την μεγαλύτερη αγάπη για τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί της επιτυχίας στο πως το κόκκινο χρώμα θα γίνει το αγαπημένο σας χρώμα.
Αν δεν αισθάνεστε πολύ σίγουρες, δοκιμάστε μερικές εμφανίσεις με κόκκινα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες με τζιν ή total black look είναι μια καλή αρχή.
Ένα μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο σε κόκκινο, πορτοκαλί ή μπορντό χρώμα συνδυασμένο με γκρι ή μαύρες φούστες και παντελόνια είναι το επόμενο βήμα. Μην φοβηθείτε και επιλέξετε συντηρητικά μαύρα ή γκρι κομμάτια επειδή θεωρείτε ότι την κάνατε την «υπέρβαση» φορώντας κάτι κόκκινο. Η φούστα, το παντελόνι και τα υπόλοιπα μαύρα ή γκρι αξεσουάρ μπορούν να είναι όσο extravagant αντέχει η αυτοπεποίθησή σας.


Όλα κόκκινα;
Το να ντυθείτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα κόκκινα είναι μεν εντυπωσιακό, είναι όμως αρκετά risky επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε ένα κόκκινο μπλουζάκι, ένα κόκκινο φόρεμα ή ακόμα και ένα κόκκινο παντελόνι στην ντουλάπα μας. Απλά δεν θα τα φοράμε όλα μαζί. Ο συνδυασμός του κόκκινου με το μαύρο είναι η Νο 1 επιλογή μας. Δοκιμάστε όμως να συνδυάσετε το κόκκινο, το μπορντό ή το πορτοκαλί με μπλε ή καφέ… Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει και θα καταπλήξει!


Τα αξεσουάρ
Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες. Το κόκκινο ήταν, είναι και θα είναι το αγαπημένο μας χρώμα όταν διαλέγουμε αξεσουάρ. Φορτώστε λοιπόν την συλλογή σας με κατακκόκινα μαντήλια και φουλαρια, προμηθευτείτε οπωσδήποτε μια κόκκινη μεγάλη τσάντα και φυσικά μην ξεχάσετε ένα ζευγάρι κατακόκκινα παπούτσια, είναι τόοοοοσο hot, ειδικά φέτος.
Τέλος διαλέξτε ένα «ήσυχο» μακιγιάζ σε όλα εκτός απ’ το κραγιόν. Αυτό θα πρέπει να είναι κόκκινο, στην απόχρωση του ρούχου ή του αξεσουάρ που φοράτε.
Μην φοβηθείτε το κόκκινο! Βάλτε φωτιά και αφήστε τους άλλους να τρέχουν να την σβήσουν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB