Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Σπιτικά burgers


Θα χρειαστείτε:
- Άπαχο κιμά
- Φρέσκιες ντομάτες και μαρούλι
- Τυρί με χαμηλά λιπαρά
- Ολόκληρα μαύρα ψωμάκια
- Πατάτες βραστές
- Λίγη κέτσαπ
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε τον άπαχο κιμά, με ελάχιστο κρεμμυδάκι, σόγια και λίγο αλατοπίπερο και τα ζυμώνουμε καλά. Με αυτό το μείγμα πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στην σχάρα. Αφού ψηθούν τα μπιφτέκια κόβουμε τα ψωμάκια στην μέση και τα βάζουμε στη σχάρα. Στο κάτω μέρος τοποθετούμε μια φέτα μαρουλιού, μια ροδέλα ντομάτας, το μπιφτέκι μας, μια φέτα  άπαχο τυρί και μια ροδέλα πατάτας βραστής. Τέλος, αν θέλουμε προσθέτουμε ελάχιστη κέτσαπ και το γεύμα είναι έτοιμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB