Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Αγαπημένα σανδάλια!

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ζευγάρι σανδάλια το καλοκαίρι. Είναι για την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρουν. Είναι για το στιλ που προσθέτουν στο καθημερινό ντύσιμο. Είναι γιατί αναδεικνύουν το πετικιούρ μας με τον καλύτερο τρόπο. Είναι για την άνεση που προσφέρουν. Και φυσικά, είναι μόδα. Ταιριάζουν και συμπληρώνουν τις περισσότερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Η τάση των 70s, που φέτος επιστρέφει δριμύτερη, είναι το «φυσικό περιβάλλον» των σανδαλιών αλλά το πόσο ταιριάζουν με τα μακριά φορέματα, με τα έντονα χρώματα και με το animal – safari στιλ δεν λέγεται. Ας διαλέξουμε λοιπόν εκείνο το ζευγάρι που ταιριάζει περισσότερο στη γκαρνταρόμπα μας και ας ξεχυθούμε στις θάλασσες αλλά και στις καθημερινές μας εξορμήσεις στην πόλη με άνεση και πολύ στιλ.

1. Λαμπερό χρυσό και ασημί
Ένα ζευγάρι σανδάλια σε χρυσό ή ασημί χρώμα είναι κυριολεκτικά «fashion statement» φέτος. Με πέτρες, με λουριά που αγκαλιάζουν τη γάμπα ή με πολύχρωμα στρας αποτελούν το καλύτερο συμπλήρωμα στις τάσεις safari και animal, για ολόλευκα ντυσίματα και πάντα… με το αγαπημένο μας τζιν.

2. Πολλά πολλά λουριά
Οι λωρίδες που αγκαλιάζουν το πόδι, εκτός από στιλ έχουν και μεγάλη άνεση, Κρατούν τα σανδάλια σταθερά στα πόδια και γίνονται κάθε καλοκαίρι το αγαπημένο μας ζευγάρι. Συνδυάζονται με τα σαλβάρια και τα harem pants μας, με ριχτά μακριά φορέματα και –ανάλογα με το χρώμα τους- με όλα μας τα χρωματιστά t-shirts.

3. Πέτρες, στρας και μεταλλικές αλυσίδες
Ο μόνιμος σύντροφος των σανδαλιών είναι οι χρωματιστές πέτρες και οι χάντρες αλλά και οι μεταλλικές λεπτομέρειες και οι αλυσίδες που κάνουν φέτος την εμφάνισή τους. Δώστε μια «ροκ» πινελιά σε κάθε ντύσιμο ακόμα κι αν αυτό είναι το αγαπημένο σας τζιν με ένα απλό μπλουζάκι. Ιδανικά συνοδεύουν total black ντυσίματα και μακριά μονόχρωμα και αέρινα φορέματα.

4. Ζωηρά χρώματα
Το καλοκαίρι είναι η σεζόν που μπορούμε να φοράμε χωρίς φόβο παπούτσια σε ζωηρά χρώματα. Μας «ταξιδεύουν» σε θάλασσες ακόμα και όταν πατάμε την καυτή άσφαλτο. Συνδυάζονται με total white ντύσιμο, τα τζιν μας και φλοράλ φορέματα, μπλουζάκια και παντελόνες.

5. Κλειστή φτέρνα
Έκαναν την εμφάνισή τους φέτος και τα λατρέψαμε. Σανδάλια που καλύπτουν την φτέρνα και κλείνουν στο πίσω μέρος με φερμουάρ. Κρατούν τις φτέρνες μας μακριά από την άμμο ή την άσφαλτο που καίει και προσθέτουν πολλούς πόντους στιλ σε κάθε μας εμφάνιση. Συνδυάστε τα με στενά παντελόνια, σορτσάκια και βερμούδες και φυσικά… με όλες τις τάσεις των σανδαλιών που είπαμε πιο πάνω.

6. Nude χρώματα
Μια ολοκαίνουργια  για το φετινό καλοκαίρι είναι τα χρώματα που πλησιάζουν το χρώμα του δέρματος. Είδαμε τις πασαρέλες να γεμίζουν με nude φορέματα και αξεσουάρ. Στα σανδάλια ήταν ανέκαθεν μόδα οι μπεζ και ταμπά αποχρώσεις και φέτος βρίσκουν «σύμμαχους» σε διάφορα άλλα κομμάτια του ντυσίματός μας. Συνδυάστε τα με τα πάντα! Με μια animal print τουνίκ, με ένα navy φόρεμα, με χρυσοχάλκινα αξεσουάρ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB