Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πώς γίνεται να είμαι λαμπερή στο γάμο μου;



Τέσσερις εβδομάδες πριν από την ωραιότερη ημέρα της ζωής σας, αλλά η εμφάνιση στον καθρέφτη δείχνει οτιδήποτε άλλο εκτός από την εικόνα μιας τέλεια νύφης.
Κανένα πρόβλημα, γιατί έχετε μπροστά σας έναν ολόκληρο μήνα για να διορθώσετε τις τυχόν ατέλειες σε μαλλιά, επιδερμίδα και σώμα.
Το καλοκαίρι ήρθε και το πρόσωπό σας δείχνει χλωμό, ενώ το σώμα είναι πιο άσπρο από το νυφικό σας. Μην ανησυχείτε, εάν δεν έχετε χρόνο να επιδοθείτε σε έναν μαραθώνιο ηλιοθεραπείας, υπάρχει και το σολάριουμ. Μια εβδομάδα πριν τον γάμο ένα ραντεβού στο κοντινότερο σαλόνι ομορφιάς και σε μία ώρα θα αποκτήσει η επιδερμίδα σας το επιθυμητό χρώμα που θα αναδείξει το νυφικό σας!
Υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικοί τρόποι όπως self-tanning. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση της ποσότητα του προϊόντος αλλά και στην εφαρμογή. Θα πρέπει πριν από την πρώτη χρήση της κρέμας να γίνεται μετά το μπάνιο απολέπιση του σώματος. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη να δεχτεί την κρέμα. Το προϊόν στεγνώνει σχεδόν αμέσως, αλλά θα χρειαστούν 10-15 μέρες εφαρμογής για να δείτε αποτέλεσμα. Καλό είναι αν δεν το έχετε δοκιμάσει, να το αποφύγετε!
Αν στο πρόσωπό σας υπάρχουν μικρές ρυτίδες έκφρασης, από τις οποίες θέλετε να απαλλαγείτε, μπορείτε να καταφύγετε σε ένα δερματολόγο και να δοκιμάσετε κάποια από τις νέες anti-wrinkleθεραπείες. Εάν πάλι δεν θέλετε να καταφύγετε σε πολυέξοδους τρόπους, σαν τον παραπάνω, υπάρχουν στο εμπόριο αντιρυτιδικές κρέμες και οροί που θα μειώσουν σημαντικά το πρόβλημα, μέσα στο διάστημα του ενός μηνός.
Κυτταρίτιδα: και όμως μπορείτε να διορθώσετε την όψη των γλουτών σας με αντικυτταριτιδικά προϊόντα που έχουν σαν κύριο συστατικό την καφεΐνη, και τα οποία θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στο εξωτικό νησί!
Εάν θέλετε να γυμνάσετε το σώμα σας και η αεροβική γυμναστική σας φαίνεται κουραστική, μπορείτε να δοκιμάσετε yoga ή pilates. Και τα δύο εκτός από σωματική ενδυνάμωση, προσφέρουν και πνευματική ευεξία, κάτι που χρειάζεται κάθε γυναίκα πριν τον γάμο της. Δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο δεσμό νου, σώματος και αναπνοής και σας βοηθά να αποκτήσετε ενέργεια και αντοχή χωρίς να απαιτεί χρόνο και σκληρή προσπάθεια. Τα όργανα που χρησιμοποιούνται στο pilates δημιουργούν σημαντική αντίσταση και βοηθούν στη σύσφιξη και την τόνωση των μυών. Επομένως θα καίτε θερμίδες ενώ παράλληλα θα χαλαρώνετε από το στρες και την ένταση των ημερών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB