Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Οι τσάντες-σταρ του χειμώνα!



taseis3-386

Έχουν ήδη περάσει από τα χέρια των πρώτων και τυχερών σταρ, κάνουν ήδη εμφανίσεις στη front row της εν εξελίξει εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης κι έχουν ήδη κερδίσει την καρδιά μας. Με τυχαία σειρά, αλλά με διόλου τυχαίες υπογραφές και κυρίως με απίστευτο χαρακτήρα, ιδού οι δέκα τσάντες που αξίζουν την προσοχή της Stylista φέτος.
Mulberry "Carter": Την έχουν κρατήσει οι Kate Bosworth, Lily Donaldson, Kirsten Dunst και Emma Watson. Μια άκρως chic, βολική και ευέλικτη τσάντα, που "φοριέται" άνετα παντού - κάτι μας λέει πως η Carter οδεύει προς το να γίνει classic του οίκου όπως η Alexa.
Tod's "Signature": Με σταρ-πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway, αυτή η it συλλογή οφείλει το ιδιαίτερο look της στην ανάγλυφη υφή πάνω στο δέρμα που ουσιαστικά "μιμείται" τα αντιολισθητικά "βοτσαλάκια" που βρίσκονται στο πίσω μέρος των Gommini, των αρχετυπικών driving shoes του ιταλικού οίκου. Εδώ προφανώς έχει βάλει το θαυματουργό χεράκι του και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Tod's, Derek Lam.
Chanel "Boy": Ο Karl Lagerfeld εμπνέεται από την mademoiselle Coco, η οποία με τη σειρά της είχε επανειλημμένα εμπνευστεί από την γκαρνταρόμπα του αγαπημένου της, Boy Capel, καθιερώνοντας το androgyny στυλ. Το σχέδιο της Boy είναι εμπνευσμένη από την τσάντα όπου διατηρούν τα φυσίγγια τους οι κυνηγοί, την οποία και η ίδια η Chanel συνήθιζε να κρατάει ως τσάντα.
Diane Von Furstenberg "Harper Connect": Η απίστευτη αυτή "διασκευή" της Harper περιλαμβάνει μια θέση μπροστά που κλείνει με φερμουάρ και είναι σχεδιασμένη σε διαστάσεις ειδικά για το i-Pad! Πιο κομψή πρόταση για την διαδικτυωμένη Stylista δύσκολα θα υπάρξει.
3.1 Phillip Lim "Pashli": Η τσάντα που φέτος κάνει την τεράστια διαφορά, με τα χαρακτηριστικά πλαϊνά φερμουάρ (τα οποία λειτουργούν κανονικά, "επεκτείνοντας" τους χώρους της), έχει κάνει τις απανταχού styistas να παραμιλούν. Ήδη sold-out σε πολλά σημεία διάθεσής της διεθνώς, κυκλοφορεί σε μια πλούσια γκάμα χρωμάτων (η Rachel Bilson διάλεξε τη δική της σε υπέροχο βαθύ πράσινο) και δερμάτων (κάποια συνδυασμένα με ασημί φερμουάρ, αν το προτιμάς). Ο ίδιος ο Lim αποδίδει την επιτυχία της στο γεγονός ότι είναι "cool, εύχρηστη και chic".
Tory Burch "797": Η πιο σοβαρή "ανταγωνίστρια" της Pashli στην καρδιά της Stylista φαίνεται να οφείλει το όνομά της στον αριθμό της Madison Avenue, στον οποίο η Burch ανοίγει αυτό τον μήνα την μεγαλύτερη μπουτίκ της στον κόσμο. Στην "φοιτητική" λογική νέων classics της it κατηγορίας όπως η PS1 των Proenza Schouler, αλλά κατά τι πιο θηλυκή και chic, μοιάζει να αποτελεί αντικείμενο λατρείας απολύτως δικαιολογημένα.
Isabel Marant "Melly": Για την αμετανόητη boho queen, στολισμένη αλλά εντελώς passable ως πρωινή τσάντα, βολική αλλά και αρκετά μικρή ώστε να βγαίνει και το βράδυ. Όμορφη μεν, τέρας ευελιξίας δε.
Chloe "Gabby": Η βασίλισσα του snakeskin από έναν οίκο που πρωτοστατεί και στο trend και στην it-bag. Με λίγα λόγια, ο συνδυασμός που "σκοτώνει".
Longchamp "Balzane": Ήδη αγαπημένη της stylish αμαζόνας Zoe Saldana, η πανέμορφη τσάντα (σε εκδοχές messenger και ώμου) διαθέτει σχήμα που παραπέμπει στο equestrian στυλ - ακόμη και το όνομά της, Balzane, είναι εμπνευσμένο από τα ομώνυμα λευκά σημάδια χαμηλά στα πόδια των αλόγων.
Marc by Marc Jacobs "Helmut" shopper: H τσάντα που κέρδισε αμέσως την προσοχή πάνω στην πασαρέλα της αγαπημένης συλλογής του Marc για αυτό το φθινόπωρο είναι στην πραγματικότητα αντρική! Αλλά ποιος μπορεί να νοιαστεί σοβαρά γι' αυτό; Κάτι πιο "new york" από το συγκεκριμένο αξεσουάρ μάλλον δεν γίνεται να βρεθεί, τουλάχιστον για φέτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB