Δευτέρα 30 Μαΐου 2011
Κοτόπουλο με ελιές
Υλικά για 4 -5 μερίδες
1 κοτόπουλο
2 πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπερίες
2 μέτρια κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 ώριμες τομάτες
200 γρ. μαύρες ελιές
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ. κόκκινο κρασί
αλάτι, πιπέρι
2 πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπερίες
2 μέτρια κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 ώριμες τομάτες
200 γρ. μαύρες ελιές
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ. κόκκινο κρασί
αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής
Κόβετε το κοτόπουλο σε μερίδες και το στρώνετε στη γάστρα. Ψιλοκόβετε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις ντομάτες και τα απλώνετε πάνω στο κοτόπουλο. Προσθέτετε τις ελιές αφού πρώτα τους βγάλετε τα κουκούτσια. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και το κρασί. Το ψήνετε στον φούρνο για μιάμιση ώρα περίπου μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά του
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου