Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η μόδα στις φούστες για το καλοκαίρι


Η πιο θηλυκή δημιουργία «ξανασυστήνεται». Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στη σιλουέτα σας αλλά και στη διάθεσή σας…
ΜΙΝΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – FEMININE LOOK
Αν η περιφέρειά σας είναι αισθητά μεγαλύτερη από τη μέση σας, δοκιμάστε μια φούστα σε γραμμή Α, καθώς θα προσδώσει ομοιομορφία στη σιλουέτα σας.
Η τζιν φούστα αποτελεί άξιο καλοκαιρινό αντικαταστάτη του τζιν παντελονιού, αφού ενδείκνυται και αυτή για αμέτρητους στυλιστικούς συνδυασμούς.
Αν διαθέτετε αδύναμους μηρούς και γλουτούς, τολμήστε τη λευκή φούστα, σε ίσια ή ακόμα και pencil γραμμή.
ΚΛΟΣ ΓΡΑΜΜΗ – GIRLY ΔΙΑΘΕΣΗ
Αυτή η γραμμή κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα όσο καμιά άλλη, αφού δεν κάνει διακρίσεις. Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σας, θα προσδώσει με επιτυχία ladylike διάθεση.
Αποφύγετε την υπερβολη και πείτε «όχι» στα έντονα χρώματα. Το ουδέτερο γκρι θα αποτελέσει τον fashion μπαλαντέρ που θα σας συνοδεύσει σε κάθε περίσταση.
FUNKY ΖΙΠ ΚΙΛΟΤ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ 70’s
Η ψηλόμεση και μίνι εκδοχή τους αποτελεί το Νο1 συστατικό για ένα σύγχρονο pin up look, με έξτρα bohemian διάθεση.
Με 70’s, οι μάξι δημιουργίες κολακεύουν αποκλειστικά εκείνες που διαθέτουν ψηλόλιγνη σιλουέτα.
Τα φλοραλ patternsβρίσκουν ευκαιρία να εισβάλουν στο σύνολο, ανακαλύπτοντας τον ιδανικό συνοδό τους στα casual μονόχρωμα τοπ.
ΜΑΞΙ ΕΠΙΒΟΛΗ – BOHEMIAN ΕΠΙΡΡΟΕΣ
Δεν πρέπει να σας τρομάζει η ιδέα μιας ριγέ μάξι φούστας. Κολακεύει ακόμα και εκείνες που διαθέτουν juicy καμπύλες, εφόσον όμως διαθέτει ρίγες που δεν ξεπερνούν τα 2 εκ. σε πάχος.
Αν το ύψος σας δεν ξεπερνά το 1,65, επενδύστε σε ένα ζευγάρι πλατφόρμες, που θα προσθέσουν μερικούς πόντους ύψους αλλά και στυλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB