Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011
Ψητά ροδάκινα με παγωτό βανίλια
Γρήγορη κι εύκολη αυτή η συνταγή σας δίνει ένα μοναδικό επιδόρπιο για το καλοκαιρινό σας τραπέζι.
Κόβετε στη μέση ροδάκινα (υπολογίζετε 1 ροδάκινο ανά άτομο), βγάζετε τα κουκούτσια και πασπαλίζετε την κομμένη πλευρά τους με ένα ομοιόμορφο στρώμα από ζάχαρη. Βάζετε σε καυτό γκριλ και ψήνετε για 5-10 λεπτά ή ώσπου η ζάχαρη να αρχίσει να λιώνει, να καραμελώνει και να παίρνει καφέ «χρώμα». Σερβίρετε ζεστά με παγωτό βανίλια
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου