Κυριακή 24 Ιουλίου 2011
Δροσερή πανακότα με σος φράουλα
Υλικά
1 λίτρο κρέµα γάλακτος
1 λίτρο φρέσκο γάλα
200 γραµµ. γιαούρτι
1κ.γλ. βανίλια
ξύσµα από 1 λεµόνι
1 κιλό ζάχαρη
10 φύλλα ζελατίνα
1 λίτρο κρέµα γάλακτος
1 λίτρο φρέσκο γάλα
200 γραµµ. γιαούρτι
1κ.γλ. βανίλια
ξύσµα από 1 λεµόνι
1 κιλό ζάχαρη
10 φύλλα ζελατίνα
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα και προσθέτουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσμα λεμονιού τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να ζεσταθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα δέκα φύλλα ζελατίνας και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε την πανακότα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο, την σερβίρουμε κατά προτίμηση με σος φράουλα.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα και προσθέτουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσμα λεμονιού τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να ζεσταθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα δέκα φύλλα ζελατίνας και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε την πανακότα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο, την σερβίρουμε κατά προτίμηση με σος φράουλα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου