Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πώς να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό rock μανικιούρ



woman-386
Έχετε ανατρεπτικό πνεύμα και επαναστατική διάθεση; Ευτυχώς, οι τάσεις είναι μαζί σας. «Βουτήξτε» τα νύχια σας σε... σκοτεινά χρώματα και αναδείξτε τη ροκ πλευρά της ομορφιάς σας.
Σκούρα νύχια σε 10 βήματα
1. Με τη βοήθεια της λίμας κοντύνετε τα νύχια σας, δώστε τους τετράγωνο σχήμα και στρογγυλέψτε τις άκρες τους.
2. Βουτήξτε τα χέρια σας για 2΄-10΄ σε χλιαρή σαπουνάδα. Μπορείτε μάλιστα να έχετε ρίξει μέσα άλατα καθώς και μία αντιστιπτική ταμπλέτα.
3. Μαλακώστε τα πετσάκια και την περιοχή γύρω απ' αυτά με ένα ειδικό προϊόν και στη συνέχεια σπρώξτε τα με ένα ξύλινο στικ, μια μπατονέτα ή το ειδικό σύνεργο. Αποφύγετε να τα κόψετε, αν όμως το κρίνετε απαραίτητο, κάντε το τουλάχιστον με μέτρο και αφαιρέστε μόνο ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο.
4. Τρίψτε ελαφρά το δέρμα που βρίσκεται στις γωνίες των νυχιών με μια ελαφρόπετρα, για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα.
5. Ενυδατώστε το δέρμα γύρω από τα νύχια σας με ένα ειδικό λάδι και, αφού περάσουν λίγα λεπτά, καθαρίστε την επιφάνεια των νυχιών με ένα πανάκι βουτηγμένο σε ασετόν (αποφύγετε το βαμβάκι γιατί αφήνει χνούδι).
6. Αν θέλετε το σκούρο βερνίκι να μην εισχωρήσει στα νύχια σας, περάστε τα πρώτα με ένα διάφανο βερνίκι (μπορεί να είναι και σκληρυντική βάση).
7. Βουτήξτε το πινέλο σε ένα σκούρο βερνίκι (μαύρο, βαθύ μοβ ή μπορντό) και στριφογυριστέ το καλά στο λαιμό του μπουκαλιού ώστε να φύγει το πλεονάζον χρώμα.
8. Βάψτε πρώτα τη μεσαία λωρίδα του νυχιού κι έπειτα τις δύο πλαϊνές. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, περιμένετε 5'-10' και προχωρήστε στη δεύτερη στρώση. Για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, φροντίστε οι στρώσεις του βερνικιού να είναι λεπτές.
9. Αφήστε τα νύχια σας να στεγνώσουν για λίγο και περάστε τα με ένα top coat βερνίκι. Έτσι το χρώμα θα σταθεροποιηθεί καλύτερα και θα αποκτήσει έξτρα λάμψη.
10. Αν το βερνίκι έχει βάψει όχι μόνο τα νύχια σας αλλά και ορισμένα σημεία του δέρματος, βουτήξτε μια μπατονέτα σε ασετόν και σβήστε τις ατέλειες. Για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποιήστε το ειδικό διορθωτικό στιλό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB