Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δείξτε σέξι στην παραλία με απλές κινήσεις




Μόλις το θερμόμετρο αρχίσει να ανεβαίνει μια βουτιά στις παραλίες είναι απαραίτητη. Αυτό που χρειάζεστε είναι αυτοπεποίθηση, μεγάλες δόσεις θηλυκότητας αλλά και το know how για να πάρετε τις πιο σέξι πόζες, κρύβοντας επιμελώς τις ατέλειες.
1. Πώς να φαίνεται το στήθος σας στητό όταν βγαίνετε από τη θάλασσα
Μπήκατε με χάρη στο νερό αλλά τώρα πρέπει να βγείτε. Φοβάστε όμως ότι το στήθος σας δεν στέκεται στο ύψος της Pamela Anderson
ΤΡΙΚ: Βάζετε τα χέρια πίσω από το κεφάλι, κάνοντας ότι στραγγίζετε τα μαλλιά. Έτσι το στήθος φαίνεται στητό και πλούσιο.
2. Πώς να κάνετε βόλτες στην παραλία
Δεν χρειάζεται να στρατοπεδεύσετε όλη μέρα κάτω από την ομπρέλα, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε πώς δείχνει το σώμα σας στα μάτια των άλλων.
ΤΡΙΚ: Το κεφάλι ψηλά! Σηκώστε τους ώμους, σφίξτε τις γροθιές, ρουφήξτε ελαφρά την κοιλιά, πετάξτε λίγο το γοφό προς τα πίσω και να είστε σίγουρες ότι το σώμα σας θα δείχνει σούπερ θηλυκό.
3. Πώς να είστε σέξι όταν απλώνετε αντηλιακό
Τώρα που ήρθε η ώρα να προστατέψετε το δέρμα σας από τις ακτίνες του ήλιου, σκεφτείτε τα μαθήματα μπαλέτου που κάνατε μικρές.
ΤΡΙΚ: Θέση1η: βάλτε το ένα πόδι μπροστά, σαν μπαλαρίνα. Σκύψτε, πετώντας με χάρη προς τα πίσω τον ποπό. Θέση 2η: απλώστε την κρέμα με το αντίθετο χέρι, με απαλές κινήσεις χωρίς να αλλάξετε στάση. Συνεχίζετε και στο άλλο πόδι.
4. Πώς να φαίνεται επίπεδη η κοιλιά
Σύμφωνα με έγκυρες στατιστικές, οι περισσότερες γυναίκες, όταν εμφανίζονται με μαγιό στην παραλία, έχουν τεράστιο άγχος με την κοιλιά τους. Τι κάνετε λοιπόν;
ΤΡΙΚ: Σε όρθια στάση η μέθοδος είναι δοκιμασμένη: κρατάτε λίγο περισσότερο την αναπνοή σας και ρουφάτε μέσα στην κοιλιά. Όταν είστε ξαπλωμένες, η λύση είναι να ξαπλώνετε εντελώς ή να στηρίζετε τον κορμό με τους αγκώνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB