Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Εσώρουχα by Σάκης Ρουβάς


Αφού μας έντυσε όλο τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι με τις δημιουργίες του, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω σχεδιάζοντας εσώρουχα. Έτσι μέσα από το Twitter ανέβασε φωτογραφίες με τα πρώτα κομμάτια που φέρουν την υπογραφή του και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από την πρώτη στιγμή που θα μπουν στα ράφια.

Ήδη οι Ρουβίτσες έχουν κάνει τις πρώτες βόλτες . στο γνωστό πολυκατάστημα ρούχων με το οποίο συνεργάζεται ο super star και περιμένουν τη στιγμή που θα τα δουν για να τα αποκτήσουν. Ο Σάκης ακόμη μία φορά άφησε τη φαντασία του ελεύθερη και βάσει των θέλω του δημιούργησε μια σειρά γυναικεία εσώρουχα που έρχονται να καλύψουν κάθε γούστο. Κομμάτια σε έντονα χρώματα, όπως το ροδί, αλλά και παλ -και φυσικά αρκετά κομμάτια στο all time classic μαύρο χρώμα- φέρουν την υπογραφή του Έλληνα καλλιτέχνη, ο οποίος ακλουθώντας το παράδειγμα αρκετών ξένων συναδέλφων του δημιούργησε τη δική του σειρά. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που οι φανατικές του θαυμάστριες θέλουν κάτι δικό του για να το φοράνε. Τώρα λοιπόν θα νιώθουν ότι τις αγκαλιάζει και θα τον έχουν πάνω τους είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Βασικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι η δαντέλα, ενώ μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στη λεπτομέρεια προκειμένου η κάθε γυναίκα να είναι sexy και να νιώθει άνετα.

Από τον χειμώνα, οπότε έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα κομμάτια διά χειρός Σάκη, έχουν γίνει ανάρπαστα. Τόσο η γυναικεία όσο και η αντρική κολεξιόν από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκαν από το κοινό και δεν είναι διόλου απίθανο σε λίγο καιρό να δούμε και αντρική συλλογή εσωρούχων, ακόμα και λευκά είδη που θα φέρουν την υπογραφή του. Προτεραιότητα έχει για την ώρα η οικογένεια του και ειδικά η κόρη του Αναστασία που είναι η μεγάλη του αδυναμία, γι’ αυτό και ο Σάκης ετοιμάζει το πλάνο των διακοπών του.

Πηγή: Espresso

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©2009Woman's Touch | by TNB